Kaj proti depresiji/živčnosti...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadnje čase opažam, da več nemoram kontrolirat jeze. Včasih sem imel jeklene živce, res težko so me spravli do tega da
bi se začel dret ipd. Zaden mesec pa sem mentalno kot pitbull. Delam na neki zadevi, me začne pomalem j*bat, prvič, drugič,
tretjič že leti po zraku. Podpisujem neko listino, odprem kuli, ne piše, počačkam, ačne pisat, hočem podpisat, spet negre, sem
bogi kuli zagnal čez cel prostor v steno.

Na cesti boknedaj da mi kdo prednost vzame, pa da še mi sredinca pokaže ko mu pohupam, ker se bi ga vretno lotil
z križnim ključem in dvigalko.

Nerabite mi razlagat o stresu v službi in doma (partnerka me je pustila; pa ne zarad tega), ker mi je to povsem jasno da ti stresi so,
in se zbujam z glavoboli, ponoči sanjam službo,...

Kaj mi priporočate?

Psihiater ipd. odpade, ker nisem alkoholik.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
na muli imaš polno posnetkov, za sproščanje.

Če delujejo pa jaz nimam pojma, ker po 5 minutah me zmeraj zmanjka
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To je lahko tudi posledica prekomernega uživanja alkohola!

Predlagam v majhnih količinah:
marijuana-leaf-main_Full.jpg

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
hysterical-1.gif
Ta film je bil res vrhunski.

Sicer pa, kot je mavrica napisala, rekreacija. Greš na bicikl, teči, karkoli, samo, da se pošteno zgoniš in prešvicaš.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Če ponoči sanjaš službo, jo čimprej zamenjaj. To se je dogajalo tudi meni (imel more, da sem ujet v objekt, na katerem sem delal čez dan) in še ravno pravi čas sem jo zamenjal, predno bi ornk zbolel na živcih...

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Sicer pa, kot je mavrica napisala, rekreacija. Greš na bicikl, teči, karkoli, samo, da se pošteno zgoniš in prešvicaš.

Kombiniraj s čajčki: šentjanževka, materina dušica (poljski timijan), njivska preslica (pomaga pri depresiji in napadih besa zaradi motenj v delovanju ledvic - hoho, mogoče imaš pa to), navadni rman, švedska grenčica...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
To je lahko tudi posledica prekomernega uživanja alkohola!

Predlagam v majhnih količinah:
marijuana-leaf-main_Full.jpg

Ja ,ker če bo v večjih količinah so simptomi podobni tem katere si opisal, ko ne boš nakajen.

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Pri moških okoli 25 leta se rada pokaže bipolarna motnja oz. manična depresija. (ženske ponavadi niso manične ampak samo depresivne).
grin1.gif

Malce pogooglaj, če opaziš simptome pri sebi čimprej poišči strokovno pomoč...marsikdo je končal na štriku zaradi tega..tudi kolega
crazy1.gif

Trava pa ponavadi take zadeve samo še poslabša.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Če ponoči sanjaš službo, jo čimprej zamenjaj. To se je dogajalo tudi meni (imel more, da sem ujet v objekt, na katerem sem delal čez dan) in še ravno pravi čas sem jo zamenjal, predno bi ornk zbolel na živcih...

Pobegni od domače firme, če lahko
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni full pomaga par zlatih palic v sefu. :>

Si jih posredno lastim nekaj, le da so na papirju in v gramih in ne v sefu v palicah
smile-1.gif

Hvala vsem za nasvete, sem že nafehtal od četrtka to ponedeljka fraj, da malo pobegnem nekam "dol"
pa se malo izklopim.