Zadnje čase opažam, da več nemoram kontrolirat jeze. Včasih sem imel jeklene živce, res težko so me spravli do tega da
bi se začel dret ipd. Zaden mesec pa sem mentalno kot pitbull. Delam na neki zadevi, me začne pomalem j*bat, prvič, drugič,
tretjič že leti po zraku. Podpisujem neko listino, odprem kuli, ne piše, počačkam, ačne pisat, hočem podpisat, spet negre, sem
bogi kuli zagnal čez cel prostor v steno.
Na cesti boknedaj da mi kdo prednost vzame, pa da še mi sredinca pokaže ko mu pohupam, ker se bi ga vretno lotil
z križnim ključem in dvigalko.
Nerabite mi razlagat o stresu v službi in doma (partnerka me je pustila; pa ne zarad tega), ker mi je to povsem jasno da ti stresi so,
in se zbujam z glavoboli, ponoči sanjam službo,...
Kaj mi priporočate?
Psihiater ipd. odpade, ker nisem alkoholik.
bi se začel dret ipd. Zaden mesec pa sem mentalno kot pitbull. Delam na neki zadevi, me začne pomalem j*bat, prvič, drugič,
tretjič že leti po zraku. Podpisujem neko listino, odprem kuli, ne piše, počačkam, ačne pisat, hočem podpisat, spet negre, sem
bogi kuli zagnal čez cel prostor v steno.
Na cesti boknedaj da mi kdo prednost vzame, pa da še mi sredinca pokaže ko mu pohupam, ker se bi ga vretno lotil
z križnim ključem in dvigalko.
Nerabite mi razlagat o stresu v službi in doma (partnerka me je pustila; pa ne zarad tega), ker mi je to povsem jasno da ti stresi so,
in se zbujam z glavoboli, ponoči sanjam službo,...
Kaj mi priporočate?
Psihiater ipd. odpade, ker nisem alkoholik.