Kaj pričakujete od Trojke

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Lep pozdrav soforumaši.

Glede na to, da se vedno več poroča o prihodu trojke, oziroma o prošnji za finančno pomoč EU-ja, me zanima kaj konkretno pričakujete, da se bo spremenilo v življenju povprečnega človeka v našem Absurdistanu, ko enkrat trojka prevzame vajeti?

Blokado depozitov, odpuščanje v JS, proteste, porast kriminala?

Kako se boste pripravili na prihod trojke, ko in če pride?

Black

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Nič pretresljivega... nlb bo zamenjala logotip, spodaj pa bo pisalo Neue Laibacher Bank.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dvignil bom tiste 300€ iz gorenjske banke, kar mam še na TRR, pol se mi pa jebe. Če me fuknejo iz službe, grem takoj isti trenutek v germanijo (zvez in znanja mam dosti, to v info za skeptike
smile-1.gif

AIter

Pripravnik
9. dec 2010
284
0
16
ni nujno, da bo trojka
lahko da bo samo pomoc iz ESMja za dokapitalizacijo bank

drzava bo morala privolit v bolj korenite spremembe, torej zagon gospodarstva (banke bodo lahko spet kreditirale) z manj obremenitvami in predvsem pri javni porabi se bo moralo odlocno vec nardit, da se bo na letni ravni delalo manj k 3 procente BDPja minusa,

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Prihvatizacijo vodnih virov, koncesije za sečnjo v gozdovih tujim privatnikom, dokončno uničenje proizvodnje lastne hrane, množično rubljenje nepremičnin in njihova poceni prodaja tujcem..........
verjetno še marsikaj, ker smo zaradi majhnosti in pohlevnosti ter vpeljane multikulturnosti, idealen poskusni zajček NWOja,
..jebali boste ježa srednjeslojaši, al bolje rečeno, jež bo jebal vas
frown-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Nč določenega, slabše kot je pa itak ne more bit.... vsaj zame
Upam pa da bomo začeli vsi delat, meglomešalce pa na cesto, krampe in metle v roke pa hajd na javna dela.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
.....

da malo usmerijo v pravo smer našo zahojeno državo.
da malo popucajo vso izkoriščevalsko zalego "bogatašev", kateri se futrajo na račun države.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Citat:
Uporabnik AIter pravi:
ni nujno, da bo trojka
lahko da bo samo pomoc iz ESMja za dokapitalizacijo bank

Nekako tako ja...dvomim, da se komu da jebat z nami, tako...osebno, da bi sem hodil, etc..pa potem papirje sem pa tja prelagal v pisarni in "tuhtal" kaj naredit.

Pač posojilo denarja se bo pogojilo s XY ukrepi, narejenimi "po šabloni" in to bo to.

AIter

Pripravnik
9. dec 2010
284
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
da malo popucajo vso izkoriščevalsko zalego "bogatašev", kateri se futrajo na račun države.
LOL, pa nekateri res temu vrjamete
bonk.gif

v Sloveniji se v povprecju, glede na ustvarjeno, zelo dobro zivi, kar pomeni, da je tudi "bogastvo" enakomerno porazdeljeno,
ali je porazdelitev pravicna je pa drugo vprasanje

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja in če je enakomerno porazdeljeno? a to daje pravico nekaterim da kradejo na veliko, mi pa plačujemo njihov nakraden denar??

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dej ne bit fuknen. Glede na ustvarjeno se dobro živi? Kaj si pa ti do sedaj ustvaril? Ne mi govort o nekih finančnih pizdarijah.
bonk.gif

Bogastvo enakomerno porazdeljeno?!? Si ti res fuknen? Vse bogastvo se je ustvarilo v bivši Jugi, poplenili so ga pa sodobni nesposobni "menedžerji", ki so prihvatizirali zapuščino Juge. Kaj se je pa danes v samostojni Sloveniji sploh ustvarilo? Razen pufov, ki so praktično nacionalizirani, bore malo. Kar pa se je, se je na puf, ki je spet na plečih vseh nas.
Tko da ****** s temi bedastimi floskulami, [cenzura].
bonk.gif

AIter

Pripravnik
9. dec 2010
284
0
16
hocem rect, da ni nekih bogatasev, ki bi obogateli s krajo
sistem je tak, da na koncu vsi nekako dobimo enak znesek, ne glede kaj delamo,
pac drzava pobere in pol razni socialni transferji in smo vsi enako revni
uf-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik blackberry pravi:
Lep pozdrav soforumaši.

Glede na to, da se vedno več poroča o prihodu trojke, oziroma o prošnji za finančno pomoč EU-ja, me zanima kaj konkretno pričakujete, da se bo spremenilo v življenju povprečnega človeka v našem Absurdistanu, ko enkrat trojka prevzame vajeti?

Blokado depozitov, odpuščanje v JS, proteste, porast kriminala?

Kako se boste pripravili na prihod trojke, ko in če pride?

Black

Oce, sin in sv.Duh so ze pri nas in so obupali

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... če so razni menegerji obogateli s kupovanjem državnih firm, katere so na koncu propadle, ker so bile izčrpane, je to zame kraja. In kdo je dal denar menegerju za krajo? Banka. Sedaj so banke v piz.di, ker imajo tok nasedlih naložb, in kdo sedaj rešuje te banke?

Sistem je pa tak, da nekdo lahko krade drug pa ne.

Ko vegrad ni plačeval prispevkov za delavce, se je to lahko vleklo več mesecev. Ko jest ne plačam prispevkov imam v roku 1,5 blokiran račun. pa jest "samo" 300€ vplačam, vegrad bi moral več tisoč € vplačat, in se država bolj briga za 300€, kot pa za 300.000€. To mi je čudno.

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Trojka samo pogojuje sproščanje penezev, naši morajo opravit dirty job. To bo zanimivo klanje...

Dr1m

Pripravnik
20. mar 2009
111
1
18
Goriška primorska
Obišči stran
Če pride kdo ali ne je povsem nepomembno.
V vsakem primeru gre vse navzdol. Skrbi me le kaj bomo počeli čez n. let. Podjetja propadajo kot domino, pokojninska reforma nas sili v dosmrtne službe mladi pa po končanem šolanju ne najdejo zaposlitve... Če še omenim šolstvo ki je popolnoma izgubilo kompas, potem je mera polna.
Kolikor smo v dveh desetletjih pridobili bomo v enakem obdobju najmanj dvakrat izgubili.
Končali pa bomo kot žaba v loncu vrele vode katerega smo sami podkurili.

Pravijo da upanje umre zadnje. Torej, naj živi Upanje!

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Danes na Odmevih so dobro povedali. Totalna prepletenost gospodarstvenikov v državnih firmah, politike in bančnikov. Vsi imajo sredstva v teh firmah in vsi bi jih radi čim bolje oplemenitili ter seveda oprali. V pičlih 4 letih je iz Slovenije odteklo 11 milijard €. Koliko novih milijonarjev naredi tak kup, si lahko predstavljamo.