Kaj naredit ko je Gmail poln?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Še malo pa bo poln... V njem imam ogromno stvari, ki jih nebi rad pobrisal, pobrisal pa bi vse filmčke in podobne fore, ki se pošiljajo naokoli.

Se da kak v Gmailu maile razporedit po velikosti? Po vrsti priponke? Ker nimam ravno volje it ročno skozi 4200 mailov
tongue-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Mislim da se preko weba ne da.

Lahko pa probaš prikazat samo tiste s priponkami, v search polje vpišeš:
has:attachment

Ali pa preko kakšnega plugina, pred kartkim sem naletel na tole:
http://www.xoopit.com/

ampak še nisem utegnil probat

Sicer pa lahko dokupiš tudi dodatni prostor, ampak to ni za Gorence
wink-1.gif

10 GB ($20.00 USD per year)

40 GB ($75.00 USD per year)

150 GB ($250.00 USD per year)

400 GB ($500.00 USD per year)

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hja, kje sem pa si mislil, da bom teh xy GB kdaj napolnil
tongue-1.gif
Pa še skoz so zraven plac dodajali, ampak sem jih po treh letih in pol uspel dohitet.

@blazko - hvala za has:attachment. Sem sicer nekaj že iskal s .pps .avi itd., ampak sem bore malo spucal. Tole plačilo za prostor sem videl, ampak se mi zdi cena kar visoka, potem že raje ročno ven pomečem navlako.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem uspel prit na 93%, namestil sem tudi Xoopit, piše da obdeluje moje maile...

Katere so ponavadi končnice internetnih bedarij? ppt, pps, avi, mpg, mov... Kaj še?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Kul.

Daj pliz poročaj, kako se zadeva obnese.

Mogoče potem najdem voljo, da inštaliram
smile-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To obstaja ja, samo moram potem tisti drugi account redno obiskovat, da mi ga ne zbrišejo.

Razen če ga v thunderbird dodam in ko dam naj pregleda maile bo avtomatsko tudi backup account pregledalo.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
To obstaja ja, samo moram potem tisti drugi account redno obiskovat, da mi ga ne zbrišejo.
Moje izkušnje kažejo ravno nasprotno. Enkrat sem na gmailu naredil račun, ki sem ga rabil za se logirat na internet in ga nise več uporabljal. Prejšni teden sem se po 2 letih normalno logiral na gmail

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Baje je tak, da če je account (skoraj) prazen ga ne izbrišejo, če je veliko v njem pa prej izbrišejo, ker jim seveda prostor zaseda.

No pa tudi različno poročajo o brisanju, o nekomu, ki so mu po enem mesecu zbrisali do nekomu, ki ga 3 leta niso. Kak piše v njihovih pravilih uporabe pa ne vem.

Navsezadnje lahko vse naenkrat izbrišejo, ker je gmail še vedno v beta fazi
wink-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz sem si kreiral račun glih za take internetne bedarije in ker sem v naslovu imel besedo "spam" so mi mail zbrisali
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.962
113
pri taščici
ponavadi je kak FWD magičen
Tudi mene enkrat čaka pucanje, najbolje da se čimprej lotim in redno brišem "fore" in "lepe" mejle

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
a kaj obstaja morda kakšne plugin za sortiranje po velikosti? Pismo sem jezen, imam polne račune in bi rad začel brisat ta največje fajle, katere ne potrebujem več, tak pa ne morem vse živo pogledat in preverjat.

kako pa je, če bi preko outlooka uredil (POP, IMAP), kaj potem se vse priponke prenesejo v PC ? To bi še bila groza, saj imam samo 1MB linijo. OK, pa če že grem v to, se da sinhronizirat, da zbrišem v outlooku in se takoj briše tudi na gmail serverju?