Kaj kupiti najstnici za birmo?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Kot že naslov pove...me je 13.letna sestrična prosila, če bi ji bila jaz birmska botra...
Ker imam maliko čisto rada, sem privolila.
Sedaj pa je problem, ker nisem nič seznanjena s tem, kakšna je kaj "moda" kupovanja daril??

Kaj se torej sedaj kupuje za takšne priložnosti? V kakšni vrednosti (brez pretiravanja prosim)?
Hvala
roza.gif

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Dandanes se kupujejo motorji, ...
evil.gif

Drugače pa gre bratranc eni taki za botra aprila, pa ji bo nabavil notebooka. Ker mala ni zahtevna bo to pač osnoven core2 notebook z integrirano grafiko, dell ali lenovo. Ranga max 500€.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hehe, odvisno od okolja...od skuterjev in notebookov do svetih pisem. Včasih pa še nov Golf dizel.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ponavadi se kupijo oblačila, ki jih birmanka nosi, pa kakšno sliko/sveto pismo/kipec za spomin, če je deklina, potem v poštev pride tudi zlatnina. Seveda pa se bo najbolj razveselila kuverte z denarjem
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Folk danes pozablja, da se lepo darilo lahko dobi tudi poceni. Kdo pa pravi, da jo bodo razni računalniki in telefoni osrečili? Jaz lahko rečem, da so mi takšna darila bolj škodila kot koristila. Pa sem dobil za birmo nov računalnik, fešto za celo žlahto in 300kSIT gotovine.

Nima smisla pretiravat z darili, to naj delajo starši. Tvoja naloga kot botra je, da ji kupiš Sveto pismo in en lep zlati križec, ostalo so že olepšave. Čisto pošteno.
wink-1.gif

Meni je bil boter ate, ker je bil pač najboljši ponudnik in ker se je tudi najbolj izprsil.
grin1.gif

Če pa imajo alterjevci polne denarnice, verjamem da bodo dobre dušice hitro zmetale na kup par 100€ in ji boš lahko zraven podarila še novi laptop.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja, dobro, človek pač v 5 letih malo spremeni razmišljanje, odraste.
smile-1.gif

Ja in dodajam še, da ni dobro, da se otroka zasipava z vsemi možnimi darili. Vidim na samemu sebi.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Aleša Čepina za darilo. Baje je samski.

Nazadnje uredil moderator: