Citat:
Uporabnik cuvaj pravi:
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik cuvaj pravi:
Oprosti no, sam če daš original mape gor, pol stanejo skor tolk, kakor naprava.
Aha torej ker si dal malo za napravo, smeš krasti... bravo...
Mislim, VEŠ KAJ!
Zdej boš pa ti angelčka špilu, mislim.
Samo poglej v svojo dušo, pa po pravici povej, koliko imaš licenčne opreme na računalniku pa na garminu. Ne ti men kradu!! Dokler Zidarja pa ostale ne pozaprejo, ko kradejo miljarde evrov, tudi nas ne bodo. Pa po prebranih postih, tričetrt opreme, katero imajo uporabniki naloženo na garminu, ni licenčne!! Tko da, prosim, ne trkaj mi na vest!
To je bilo samo zate, ostalim se pa opravičujem, ker smetimo po temi.
Lp
In to praviš ti, ki imaš tako veliko ime na tem forumu z neverjetnimi 5 posti... bravo.
Programska oprema, ki jo uporabljam, je prišla zraven k novim računalnikom. Tako Windows XP, kot tudi Vista.
Programsko opremo Office Professional sem dobil osebno od Microsoftovega (tistega časa) PR delavca, ki mi jo je podaril, ko smo jo testirali za namene računalniške revije. MSN messenger je zastonj, drugače pa delam z opensource opremo.
Kar se tiče navigacijskih sistemov in kartografij, pa sem marsikatero napravo dobil ZASTONJ od uvoznikov naprav in/ali neposredno od Garmina, Navigona in ostalih PROIZVAJALCEV.
Zaenkrat moje ime na tem področju nekaj velja. Kartografijo lahko KADARKOLI dobim za katero koli PNA napravo zastonj. Imam vse potrebne kontaktne številke in doma vizitke vseh oseb ki so za to odgovorni.
Ko boš pa ti dobil plačano to, da greš na sedež Garmina, NavNGo, Navigon in ostala podjetja, kot so Loquendo, BLOM, Tele Atlas in podobno, pa še enkrat preberi, na koga si se spravil in komu težiš za originalno opremo, ne pa da se registriraš za to, da bi nekaj dobil zastonj in na mizi servirano.
ON TOPIC:
Na področju 3D navigacij s tereni so še vedno v igri:
- HP Travel Companion
- Navigon 8110
- NavGear 43 3D GT (odlična cena tudi v kompletu s TMC in torbicami itd.)
Če ne rabite 3D efektov pa se za dobro ceno lahko dobijo
- Navigon 2110 MAX
- Garmin 255W, ki ima pokrito celotno Evropo, poleg tega zna z garmini delat skoraj vsak.
Taki, ki pa hočete imeti zastonj karte pa pojdite prosim v Romunijo. Hvala.