Kaj jim je????

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ker se bliža kurilna sezona, sem se odločil, da vzamem eno deblo od hrasta. Že pol leta leži za cesto, dolg je cca 20 metrov in primerno širok. Ker nimam traktorja, sem hlod privezal za špago, špago pa sem zataknil za vlečno kljuko pri avtu. In sem ga polahko potegnil iz jarka ven. Potem sem ga vlekel po cesti, ker je hlod težek, sem šel polahko, ljudje so trobili in mahali. Nek prasec je poklical Policijo....kazen 400 EUR!!!!! Pa še hlod so odpeli in zavalili nazaj za cesto!!!!

Kako naj se pritožim, sem pa dokaj slabe volje zaradi tega....
frown-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Odvisno kje si vlekel to deblo. Če po prometni cesti, bi tud jst poklical policijo. Nimaš ti kej to počet.

Ne bi reku če bi bil kšn makedam pa par metrov do bajte.

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Napiši pritožbo da si na konu imel navezan trikotnik, ki pa so ti ga cigani ukradli.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
....al pa ti je med voznjo dol padel, pa da pač nisi opazil... 400€ je res kr orng dnar!

Sam 20m vlečt kr tko, je pa že mal riskantno! Kaj če bi se ti na ovinku zakotalil v graben, in bi zraven še avto potegnil zraven? da ne govorim če bi se zakotalil v levem ovinku na nasprotni pas???!!! pa glih en avto nasprot???

lahko bi mal bolje premislil preden si ga zapel! raje bi ga tam prežagal na meterske, pa ga magar z kaksnim sosedom k ima traktor in prikolico zapeljal do hiše... al pa tud če bi vse na avtomobilsko prikolico zložu, bi sel pac 3x ampak z 400€ v zepu...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Kdor pozna Elvira, ve, da ni vsega napisanega vzeti zares.
hysterical-1.gif

@Elvir, v pritožbi napiši, da so te omejevali pri poizkusu oživitve malega podjetništva, saj si domov peljal repromaterial iz katerega si nameraval izdelovati, po odprtju s.p., zobotrebce in jih ponuditi kot avtohtoni slovenski izdelek evropskemu trgu.
Bi moral za napisano dobiti še Euro subvencijo.
zmaga.gif

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124

Vse naj naj cifra, a si se spet postaral
cry12bpy.gif

Greš počas za nami
grin1.gif

Jest se bom za ušesa zagrebu
grin1.gif

lp

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Nič ni dol padlo, peljal sem pa samo 5 km in že je prišlo do incidenta. Sem pa peljal res polahko, kazen je 400 EUR, če plačam v osmih dneh...
Vsebina: Neprimerna uporaba osebnega vozila, ogrožanje varnosti cestnega prometa, oviranje prometa s počasno vožnjo...
Glede na vse skupaj, sem jo še poceni odnesel.
Se mi pa zdi, da so Policijo klicali na križišču, ker sem z drevesom zaprl križišče (prižgala se je rdeča), zapeljal sem v zeleno, vendar je bila na drugi strani kolona in drevo je pač za kako minutko zaprlo križišče...nič takega. Pač fovšljivi Slovenceljni...
bonk.gif

mrzli

Pripravnik
24. jul 2007
41
0
6
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Hvala!

Prigrizni

Nemoreš tega elviju naredit. Hočeš da pride v prašičji pekel.
crazy1.gif

Drugač pa nedaj se elire, ostani prase.
cheer.gif

S kakšno mašino si pa vlekel ta 20 meterski hrast?

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
hysterical-1.gif
O ne me j.bat. Elvir, a si spet v ustvarjalni fazi? Je dolgčas, ker se ne moreš več z motorjem vozit, kajne?