Kaj je narobe s telefoni?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ker sem bolj sparoven clovek, imam telefone dalj casa. Sedaj se mi je ze drugic zgodilo nekaj cudnega. Imam telefon dobri 2 leti, v zacetku se je polnil na 3 dni, po enem letu skoraj vsak dan. Zdaj je baterija pac zanic. Nic hudega. Kupim novo, ampak ne drzi nic dlje? Morda 10% dlje kot izrabljena, niti pod razno pa ne tako kot pri novem telefonu.

Prvic sem kupil en ponaredek od baterije, nekaj dni nazaj pa original in je situacija ista. Telefon moram polniti vsak dan, celo po dvakrat, ce veckrat gledam emaile. V cemu je problem?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Si vmes kdaj ponastavil telefon na tovarniške nastavitve? Lahko da ti kaka aplikacija ali nastavitev žre baterijo.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ne vlage ne, aha hvala za info o povrnitvi na tovarniske nastavitve! Ga resetiram ob priliki.

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
373
13
18
- Ob oksidiranem vezju, lahko pride do kratkega stika, posledično se telefon hitro izprazni. Razlog, kot že omenjeno vlaga
- Nova baterija pride na vrhunec svoje kapacitete po nekajkratnih polnjenih, čeprav to ne pomeni, da bo 200% izboljšanje.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
ali pa ce si vzel kaksno kitajsko ali staro baterijo lahko tudi vpliva na avtonomnost baterije