Kupujem avto z 4x4 pogonom. Ogledal sem si nissan qashqai 1.6 dci 4x4 in nissan x trail 1.6 dci 4x4. prosim za nasvet!
Smo ravno zadnjič predebstirali da je to samo povrtan 1.5 dCiAvtor sprašuje za 1.6dCi, kateri nima problemov z ojničnimi, in ne 1.5dCi.
Aja? To v gostilni? Pa koliko ste bili nažgani?Smo ravno zadnjič predebstirali da je to samo povrtan 1.5 dCi
Pa ni Edge vsaj 2x cene teh avtov ki jih gleda? Al so ze pogruntali da ce hocejo kakega prodat bo treba cene spustitVeč ali manj isto. izberi velikost, ki ti ustreza. Mogoče poglej še k Fordu in izbiraj med Kugo in Edge. Pri Fordu dobiš vsaj spodoben motor 2.0 TDCi motor in ne kavni mlinček.
Hehe, Edge se zacne pri dvakratni ceni omenjenihPa ni Edge vsaj 2x cene teh avtov ki jih gleda? Al so ze pogruntali da ce hocejo kakega prodat bo treba cene spustit
Kupujem avto z 4x4 pogonom. Ogledal sem si nissan qashqai 1.6 dci 4x4 in nissan x trail 1.6 dci 4x4. prosim za nasvet!
Pokaži mi novega X-traila 1.6 DCI 4x4 za 22.000 € pa takoj kupim 2 ali 3.Hehe, Edge se zacne pri dvakratni ceni omenjenih
Dobro, da ni kdo kak Escalade predlagal...
Pa res...sem šel gledat in omenjajo samo 1.5dCi se posipam s pepelom...
Ampak sosedu lepo zaropota zjutraj na mrzlo...je potem po tanovem ketna hiba?