Kaj imajo radi romski otroci in najstniki?

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Zdravo alterjevci!

Uradno nov na forumu, čeprav sem malo sodeloval že na suxu, alter pa sem do sedaj samo prebiral.

Torej imam eno vprašanje oz. zanimajo me mnenja kaj pritegne mlajše rome (cigane, okvirje.. da bo za vsakega nekaj
tongue-1.gif
) ?
To mislim tako... Cigani namreč povsod prodajajo vse. Vso šaro, sladkorno peno, kokice, cunje, itd., itd.... na vsakem dogodku najdeš kakšnega. Prodajajo pa nam civilom (oz. whatever smo mi za njih). Začel sem razmišljati, da obratno pa še nisem videl... Torej kaj mislite je sploh možno, da jih kaj pritegne (poleg surovin seveda
evil.gif
)????

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
To razumem čeprav še nisem videl cigana v diani... pravzaprav tudi v oplu ne
smile-1.gif

Bolj sem ciljal na to da so verjetno tudi njihovi mulci otroci in se tudi kaj igrajo.. Tudi njihovi desetletniki imajo verjetno kaj kar se jim zdi frajersko (zabriti s že vsi
smile-1.gif
)...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.226
3.586
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik gustav pravi:
To razumem čeprav še nisem videl cigana v diani... pravzaprav tudi v oplu ne
smile-1.gif
V Diani se jih pri nas res ne vidi, ker tudi sicer teh avto ni kaj dosti. Jih je pa videt precej v Vectrah B in Omegah.

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Glede na to da 99 % ciganov kadi bi sklepal, da njihovi otroci pri teh letih že začnejo.
Nikol ne bom pozabu leta nazaj v enem kafiču kjer sem takrat še pri fliperjih jaz igerce nabijal se je sprehajal en 2x žgan pokovec, ki sigurno ni bil starejši več kot 6 let.
Sprehajal se je tam po prostoru , gledal kako igrajo v rokah pa ... cigaro in od cajta do cajta pocuzal mal
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.449
7.147
113
pri taščici
Svak je špene-vse mesano prodal cigotom. Res da ne dobro, ampak za jumbo vreco v trafica je dobil 50 evrov.
Me zanima kaj je rekel prevzemnik, glede na to da je bila notri tudi plastika....

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik gustav pravi:
Zdravo alterjevci!

Uradno nov na forumu, čeprav sem malo sodeloval že na suxu, alter pa sem do sedaj samo prebiral.

Torej imam eno vprašanje oz. zanimajo me mnenja kaj pritegne mlajše rome (cigane, okvirje.. da bo za vsakega nekaj
tongue-1.gif
) ?
To mislim tako... Cigani namreč povsod prodajajo vse. Vso šaro, sladkorno peno, kokice, cunje, itd., itd.... na vsakem dogodku najdeš kakšnega. Prodajajo pa nam civilom (oz. whatever smo mi za njih). Začel sem razmišljati, da obratno pa še nisem videl... Torej kaj mislite je sploh možno, da jih kaj pritegne (poleg surovin seveda
evil.gif
)????

Kaj je patriot??
evil.gif

(okvirji)
grims-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.501
7.685
113
KSZ

Njihovi otroci do 8 let dejansko nimajo nekih posebnih igrac. Igrajo se z drugimi otroci v naselju, pac vedno se kaj najde, ce ne drugega okrog avtomobilov oz ostankov le teh. Starejsi pa ze pomagajo odraslim pri demontazi starih avtomobilov in pa pri raznih drugih pocetjih.

Cigane kot trzno blago zanimajo stari avtomobili brez narejenega prepisa.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Stari Opli, Diane, takšni in drugačni mobiteli, PSPji, skratka vse kar se da hitro "vtopit" in je vredno več kot 100€.
Nimaš pojma. Do 10. leta kakšen star avtomatik, skuter in podobno, med 10 in 14 so na vrsti stari Golfi, Yugoti ter ostala šara, vredna manj kot poln rezervoar goriva, potem se pa začne s Passati, Audiji itd. Na našem koncu civili ne kupujejo več Passatov in Audijev A4, ker so to ciganski vozovi. Žal, tako je. Če na cesti srečaš črnega Passata ali Audija A4, je cca 75% možnosti, da so not ljudje, za katere skrbi Amnesty International.