kaj hudega dogaja v mb?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Samo se nabirajo, letelo ene 5 karet skoz center, 3x A6 (civilni) s stroboti v maskah, vmes pa e70, brez luči brez vsega a se je vidlo da je blindirana, črne šajbe... So šli ene 80 skoz mesto, zgledlo je kot da so naredili krog, (mimo kazina proti tržnici pa gor proti štadijonu), nato pa sem jih srečal čez 5 minut kako so leteli čez titovega. Nič jasno.

Kaj dogaja? Pričakujemo kak hud obisk, al čemu civilci in blindiranci po mestu poln gas? Priprave na fucbal ju3?
confused-1.gif

Mam info od včeraj, da bi na cestninah v smeri MB za nekaj časa zadržali tovornjake v sredo, kot da bi želeli met AC fraj za nek
določen čas...

Kdo ve kaj?
confused-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska

če bo ruski prezident prišel v mb bo pa to res zanimivo
in zakaj bi bilo premalo pajacev ? koga pa moti ruski prezident ?
verjetno je bolj kriza zaradi navaijačev-huliganov, ki lahko naredijo štalo

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:

ma ja tistih par rusov, ki bojo prišli na navijaške karte gledat bo pa res štalo naredlo, sem pa kar prepričan, da se slovenci med sabo nebomo tepli

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:

ma ja tistih par rusov, ki bojo prišli na navijaške karte gledat bo pa res štalo naredlo, sem pa kar prepričan, da se slovenci med sabo nebomo tepli

pride kar nekaj letal z Rusi.....
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mislim da so dobili 1000 kart oz manj od tisoč, organizirani slovenski navijači so dobili okrog 2000 oni pa pol manj

kaj lahko naredi ob golu Slovenije 600 navijačev na štadionu za 75000 ljudi, si lahko slišal v soboto po TV, kaj bo pa 10000 naredilo boš pa v sredo
evil.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
mislim da so dobili 1000 kart oz manj od tisoč, organizirani slovenski navijači so dobili okrog 2000 oni pa pol manj

kaj lahko naredi ob golu Slovenije 600 navijačev na štadionu za 75000 ljudi, si lahko slišal v soboto po TV, kaj bo pa 10000 naredilo boš pa v sredo
evil.gif

jaz ne bom na stadionu, sem raje karte prodal po "tržni ceni" Rusom
cool-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
KSZ

Potrjenih je 5 letal ruskih navijačev in dvomim, da bodo prišli huligani. Je pa tudi že baje potrjeno, da pride Putin. Za Abramoviča pa se še ne ve.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Spet bo kraval po cestah, pa sej itak ne opravljajo svojega dela več. Gremo vsi kršit CPP.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:

evil.gif

jaz ne bom na stadionu, sem raje karte prodal po "tržni ceni" Rusom
cool-1.gif

js te sramote nebi v javnosti trobil... zajebal si 2 slovenca, ki bi šla podpirat naše na tekmo, upam, da se je splačalo za tistih par 10 eurov

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Je pa tudi že baje potrjeno, da pride Putin.
Si zihr?
sprasujem se.gif

Ker baje da pride že predsednik države.

Za dva pa itak nimamo placa na stadionu.
grin1.gif

Nisem ziher ampak za Putina bi naj bilo potrjeno že pred parimi dnevi ampak informacije niso uradno potrdili v javnosti. Se je pa varovanje pripravljalo za tak obisk.

Bomo vidli. Res pa je da ponavadi ne hodita oba na take dogodke.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
sem pa kar prepričan, da se slovenci med sabo nebomo tepli
V Trstu so se kljub slovenski zmagi nad Italijani prav lepo zmahali Viole in Dragonsi (zanimivo, da ni bilo nikjer v medijih). Jebeš nacionalni ponos, važno da je fajt.
bonk.gif