Kaj dogaja folku z CMD tablicami?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Namreč. Že večkrat sem opazil, da ti ljudje vozijo obsceno, kršijo pravila,... Danes pa nabašem na avto (itak črn vagner A4), slalom po Šmartinski, tudi situacija, če jaz nebi zavrl bi počilo, ker voznik izgleda ni opravil izpita, nato pa model?(ka?) poči na polno čez rdečo (zelena se je prižgala čez ene 10 sekund).

Kwa to za ene živali vozijo in kaj prevažajo? Enostavno mi več ni jasno, ker so tako objestni, da več ne morem verjet.
confused-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Jah za njih pac pravila ne veljajo. Dovolijo si vse, ker se jim pusti. Proklete tujce s CMD bi mogl najbl colat, ne pa domacine!

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nastavis mu kaksnega starega Taunusa da ga zadene, potem te pa se vrat boli... Ali se bolje kaksnega FAPa...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Colat bi mogl vsakga, ki dela take prekrške... tud če je domačin.
grin1.gif

Je pa res, da si kr veliko dovolijo določeni CMDjevci!
10.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
CMD-jev tu na štajerskem ne srečujemo ravno veliko, je pa nekaj CD-jev in ti večinoma vozijo pridno kot le kaj. Pa ponavadi so bolj običajni avtomobili, kak Clio, Fiesta...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa sej tko je povsod. sej naši se pa po drugih državah norca delajo.

sicer jest tud še nisem videl kakšnega s cd al pa cmd tablicami, da bi počel neumnosti...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
CMD je šefe in zihr ga fura šofer in je kao zaradi varnosti "bolj varno, da se minimalno ustavlja" bla bla.
Običen policaj itak nič ne upa preverjeno skoraj ustavi (uvoz AC Radovljica-Kranj) in ko vidi CMD tablico kar cvikne in nekaj ne ve kaj bi z liziko sploh naredu. Ustavu? Preden bo rekel vozniško prometno ga bo že komandir klical na zagovor.
CDji so ponavadi tko tko M pa navadni zabiti vozniki

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Se še spomnite tovariši ko se je junak C(M)D tablico udeležaval drag mettingov po brnčičevo in podobno?!
Se še spomnite ko je slovenka v Bosni pijana nabasala v nekega Bosanca?
Kaj se je že iz tistega izcimilo?

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
Načeloma policaji te avte ignorirajo, ker je potem preveč papirologije zaradi diplomatskih ali konzularnih "bonitet", čeprav jih to pred cestnoprometnimi prekrški ne varuje, temveč zgolj pred kazenskim pregonom (pa še to omejeno pod pogoji).

Pred leti sem bil sovoznik v tujini v slovenskem diplomatskem avtu in vem kako se je vozilo in parkiralo v mestu
smile-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
pol si se vozil z idiotom. tudi jaz sem se večkrat vozil z "cd" avtom, pa se je čisto normalno pelalo & parkiralo. prav tako se nikoli ni sklicevalo na diplomatsko imuniteto, ko so policaji kaj preverjali ali če je prišlo do kakšnega prekrška.
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
To da nekdo vozi vozilo z diplomatsko tablico mu ne daje imunitete. Imuniteta je vezana na osebo. kar pomeni da ce CMD vozilo vozi nek sofer, ki nima imunitete oz diplomatske izkaznice, se ga obravnava kot vsakega drugega. Če se izkaže kot diplomat pa je stvar dosti bolj zapletena in se dejansko nikomur ne da j.bat s tem. Je pa tako, da je uradna pot preko MZZ-ja, ki nato obvesca ambasado. In verjamem da ko neka ambasada drugic dobi obvestilo od MZZ da njihov usluzbenec - diplomat krsi predpise drzave gostiteljice, da ga oni disciplinirajo. Ker tudi oni vedo, da je ocitno mogu ornk sranje delat, da je policija sla obvescat MZZ.

Se je pa zacelo pojavljat da si tepci izdelujejo ponarejene CD in CMD tablice. En tak pek je bil dobljen kake 2 meseca nazja nabrglan ko kanta.