kaj đabesta negre skenslat ; kar tako?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Imam đabest zdaj dva tedna, in nima smisla, ker od mobitel 1000 minut, jih bom pokuril ravno 100 do konc obdobja,
druga omrežja (predvsem simobil 95%) pa že imam sedaj vseh 200 porabljenih, in mi že veselo pipajo cente...

Sedaj bi pa rad đabest skenslal, pa se prevrgel med s!, ker sem čekiral imenik in imam csega mogoče 20 telefonsk
od mobitela, ostalo pa sami simobilovci, pa še teh 20 mobitelov, al jih dost ne kličem al pa so že na simobilu z isto
telefonsko,...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce si vzel zraven telefon, potem bos moral placati pogodbeno kazen, ce prekines narocnisko razmerje... ce pa nisi "vezan", pa lahko kadarkoli prekines in "prebegnes" s svojo stevilko k drugemu operaterju...

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Greš k operaterju kjer bi rad sklenil naročniško razmerje in rečeš da bi rad postal njihov uporabnik in prenesel/obdržal staro številko... potem vse uredijo oni naprej.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Gres do enega izmed Mobitelov centrov ali Mobitelov posrednikov... se tam vsedes z gospidcno ali gospodicem pri salterju za sklepanje narocniskih razmerji in ji/mu reces, da bi rad prekinil narocnisko razmerje... in bos pocakal par minut, da sprinta par papirjev, jih podpises in to je to...

Ce pa zelis prenensti svojo stevilko k drugemu operaterju, pa gres do stacune ali k posredniku tistega operaterja, h kateremu zelis prenesti svojo stevilko in tam poves, da bi rad to naredil... pa potem "tanovi" operater uredi vse (prekinitev NR pri Mobitelu in sklenitev novega NR pri novem operaterju...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Hvala!

Ker sem klical na 041700700, in mi je od celja do maribora razlagala in razglabljala, kako tega negre skenslat, ker
mojega starega (itak) paketa ni vec, in da zdaj moram preit na drugo naročnino, in da rabim kup papirjev in nevemkajvse,...
Ker oni majo moj podpis z aitak, za đabest pa ne.

Nato pa še me šmrklja vpraša "Kaj vam pa ni ZDAJ všeč na đabestu" pa sn ji povedal, da zato jaz računov polagat njej, nerabim.

Mislim a nebi blo bolj enostavno; če se da vključit preko SMS, se bi naj dalo tut prekinit preko SMS,...

No saj bom šel na Mobitel, pač da vidim do kdaj (katerega datuma) teh 15€ ki sem jih plačal velja, pa da bomo na tisti dan
prekinli, jaz pa bom potrošil zakupljene minute pa SMSe, ker jim nemislim pustit niti centa.

(sedaj se več ne čudim, da je cel imenik kaj ga imam na simobilu)

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
frown-1.gif

559592-jaz-kmet.JPG

Priponke

• 559592-jaz-kmet.JPG
    559592-jaz-kmet.JPG
    14 KB · Ogledi: 216

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Če imaš res skoraj vse klice na Simobil, kaj sploh delaš na Mobitelu? Če ti 1GB podatkov, stotine MMS in 16h pogovorov na mesecev v Mobitel/Izi/Debitel nič ne pomeni, potem, kar k zelenim. Lahko si pa k Džabest dokupiš večerne in vikend pogovore za 12€ mesec - http://www.mobitel.si/slo/Ponu...rugaomrezja.asp ...

"Smrklja" ti je govorila o scenariju, ko bi šel rad iz Džabest nazaj na stari Itak (+) paket. Sicer pa tudi pri zelenih ne moreš več nazaj na Pomlad ali Smart I-III, če si prešel na novega ZAME/U0.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Dobro jo je prenesti preden se ti začne nov mesec, ker se mesečna naročnina obračuna za naprej. Prenos pa traje 3dni, med tem nisi nič nedosegljiv.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Če se boš odločil iti od M@ na S! potem to naredi 27.1. In boš imel številko prenešeno 30ga (zadnji delovni dan v jan). Potem pa sam greš na M@ 31.ga in prekineš naročnino pri M@. Ker če boš S! pooblastil, ti bodo odpovedal pri M@, verjetno na 30ga, kar pomeni, da bi 1/30 naročnine dobil nazaj (ene 0,5€), bi pa plačal 1/30 klicev v S!, to je 7 minut (dober evro).

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mislim a nebi blo bolj enostavno; če se da vključit preko SMS, se bi naj dalo tut prekinit preko SMS,...
Preko SMSa si samo spremenil paket, ne pa tudi podpisal pogodbe o sklenitvi naročniškega razmerja.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Jah... pač je prehod iz itak na itak đabest enosmeren, saj starega paketa več ni možno skleniti. S tem, ko si poslal sms, si se pa tudi strinjal s pogoji (prehod na nov paket, bla bla..). Če praviš, da je đabest zate dražji od starega itak paketa (kar je možno res edino v primeru, da 99% kličeš na simobil in ne uporabljaš nobenih drugih storitev (sms, prenos podatkov, ...)), bo pa zate najceneje, če greš na simobil (orto u nulo).

Edit:
Sem pa sedaj za hec zračunal, koliko bi te prišle porabljene storitve po tarifi starega itak paketa (48eur!!! brez naročnine). V tem primeru pa za njih plačaš 15eur in jih še nisi v celoti porabil....

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Na S! bi se znotraj omrežja lahko še tolko več pogovarjal in sms-e pošiljal v katerokoli omrežje za 10eur
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

urosfri

Pripravnik
10. sep 2008
31
0
6
ni mi jasno kaj delate na mobitelu tisti ki telefonarite v simobil in tisti ki ne znate izkoristit 1GB prenosa podatkov, enim recimo to veliko pomeni, meni je pomembno da sem s prenosnikom kjerkoli in kadarkoli lahko 24ur na dan povezan na internet, pa naj bo to v gozdu ali na morju, torej mi đabest odgovarja, 200 minut ostalih pogovorov mi je prav tako dosti. Je pa še ena varianta za tiste ki skoparite, a vseeno veliko govorite po telefonu. Imaš številko na kateri imaš đabest in drugo številko simobil na kateri imaš orto v nulo in imaš 25EUR na mesec in tako rekoč neomejeno klicanje...obstajajo pa tudi telefoni ki lahko sprejmejo 2 sim kartici, tako da mogoče komu za premislit...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Sicer težko verjamem, da imaš toliko ljudi na Simobilu, ampak ne vem kje si imel glavo, ko si šel na Mobitel, če je temu res tako.
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz imam tudi vecino kolegov in sodelavcev na Si.mobilu... ene par kolegov na Mobitelu in enega na Tusmobilu
smile-1.gif
pri T-2 pa zaenkrat se nobenega (ostalo stejem pod Mobitel - Debitel, izimobil)...