Kaj bi vozli vi?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vozilo mora bit;

- pod 85'
- 5 vrat (ali več)
- max. 1000€
- tehnično popolnoma brezhiben
- glejte na porabo, ker se bote z njim dnevno prevažali

Jaz pridem z Volvo 244
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.677
10.958
113
Kaj sprašuješ take... Macijinega bemweja....kolko se bere lepo skrbi zanj, letnik je tudi pravi, pa če pomahaš z jurjem, ti ga bo ziher dala....
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com

Stric me pred leti enkrat fehta, če bi mu šel po en avto dol, da me njegov kolega vzame ker gre mimo Zadra... Mi da telefonsko
od modela ki mu je sicer sosed doli na vikendu... Pa nič ne pove po kater avto grem...

Pridem dol, pa ko sem jaz zagledal ta spomenik... Sicer v top stanju, ampak poletje, 35 stopinj, pa jaz s to karjolo na 300+km pot.

No pot je bila fantastična, zadeva se pelje boljše kot kak korejc danes.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
So imeli tudi klimo. Odvisno kolk daš. Samo za do jurja verjetno ne bo Pallas oprema.

lp

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Stric me pred leti enkrat fehta, če bi mu šel po en avto dol, da me njegov kolega vzame ker gre mimo Zadra... Mi da telefonsko
od modela ki mu je sicer sosed doli na vikendu... Pa nič ne pove po kater avto grem...

Pridem dol, pa ko sem jaz zagledal ta spomenik... Sicer v top stanju, ampak poletje, 35 stopinj, pa jaz s to karjolo na 300+km pot.

No pot je bila fantastična, zadeva se pelje boljše kot kak korejc danes.

Če je bil avto očuvan in hidravlika tip-top se potem pelje boljše ne kot vsak korejec ampak bolj kot vsak BMW razen serije 7, da o kaknih VW passatih itd niti ne govorim. Še zdaj ne morem verjet, da so lahko včasih naredili tako dobre avte (razen problema rjavenja, ampak s tem so imeli vsi probleme).

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj sprašuješ take... Macijinega bemweja....kolko se bere lepo skrbi zanj, letnik je tudi pravi, pa če pomahaš z jurjem, ti ga bo ziher dala....
smile-1.gif

za ene 5000eur bi pa res razmislila
wink-1.gif
.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Sanja svinja...za jurčka
smile-1.gif

Tole bi si tud jest imel, ampak ko gledam cene na mobile.de so cene take, kot če si novo T5 privoščim
shocked-1.gif