Prednost motorole v6 je predvsem v tem, da je poklopna... posledično večja in bolj "udobna" tipkovnica in nespraskan zaslon.
SE mislim da ima auto focus na kameri. Motorola ima (če je tako kot pri moji V3x) preklop za macro in navadno. Slike dela lepe... približno isto kot SE.
Motorola ni najbolj preprost telefon kar jih lahko dobiš. Nekatere stvari so mal nesmiselno postavljene, ampak se hitro navadiš... Koneckoncev ne spreminjaš vseh nastavitev telefona vsak teden. Vsakdanje funkcije (fotoaparat, internet, sms-i, imenik) pa so itak pri vseh telefonih na priročnem mestu.
Če potegneš črto ne boš kaj velik pogruntal. Odloči se glede na tko kateri ti je bolj ušeč. Jst bi od teh dveh izbral motorolo... mi je bolj ušeč, pa nasplošno imam nek odpor do bolj "ljudskih" telefonov (brez kakšnega konkretnega razloga).
V tem cenovnem razredu je še
Samsung U600 ... sicer nima UMTSa (itak bolj kot ne neuporabna zadeva). Ima 3.2M kamerco (tako kot SE) in boljšo kvaliteto videoposnetkov. Pa od teh dveh mi je ta še najlepši. Ampak to je itak subjektivno, tako da....