Citat:
Uporabnik Matey pravi:
jst osebno tud vedno spraskam u nulo vse šipe + oba špegla
sm kr mal živčn že če kje ne vidim dobro skozi, kaj šele da bi se peljal s total neočiščenimi
To sem tudi jaz prakticiral, dokler ni bila enkrat šipa preveč primrznjena na gumo in je počilo ko sam hudičCitat:
Namreč imam le eno križišče, na katerem vidim tako, da spustim stekla dol, potem pa samo cesta izven naselja
To sem tudi jaz prakticiral, dokler ni bila enkrat šipa preveč primrznjena na gumo in je počilo ko sam hudičCitat:
Uporabnik jetamp pravi: katerem vidim tako, da spustim stekla dol, potem pa samo cesta izven naselja
Citat:
Uporabnik predator pravi:
jaz zmrzali ne drgnem...samo z neko tekočino pošpricam po vseh šipah in je v parih sekundah vse odmrznjeno in je kristalno čista vidljivost.....sem v 1 minuti nared za vožnjo
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
Vzgem avto, vklopim gretje sprednje & zadnje sipe in sedezev. Tacas malo popraskam stranski sipi. Tacas se sprednja sipa ze zadosti odtali, da z brisalci potegnem in je. Tudi spegli se sami odtalijo.
El. gretje sprednje sipe, speglev in sedezev je zakon! Skoda edino, da ima to tako malo avtov vgrajenih.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
jaz zmrzali ne drgnem...samo z neko tekočino pošpricam po vseh šipah in je v parih sekundah vse odmrznjeno in je kristalno čista vidljivost.....sem v 1 minuti nared za vožnjo