Jurij Zrnec v bolnišnici

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj tako grozno mlad pa tudi ni, dobrih 33. So že precej mlajši dobivali infarkte. Tam okoli 40. leta jih je pa ohoho, to pa pri njemu ni več daleč. Če pa imaš še kake posebne zdravstvene "pogoje" za to, potem pa sploh.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Jah kaj pa veš, možno, da je mel probleme s srcem že prej.

Res je, da so infarktu bolj podvrženi starejši ljudje, debeli ljudje, ljudje, ki živijo zelo stresno...kar pa ne pomeni, d ane more doleteti mladega človeka.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Nič jasno, vem, da to lahko doleti vse ludi, samo infarkt, ko še nisi ravno star?

Siol

mah, 33 let. Groza. Živči so je.ba.
crazy1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zelo veliko mladih ima že od otroštva kake probleme s krvnožilnim sistemom ali dihali, kar lahko vodi do takihle stvari dokaj zgodaj. In če si še nagnjen k kakim "nedostojnim panogam" (ABC - alkohol, babe, cigareti), pa nezdravi hrani in manjku gibanja ter stresu, potem so Kristusova leta ravno pravšnja za začetek takih težav. Če samo pomislim, kaj vse so že imeli nekateri moji sodelavci v Zrnčevih letih in še prej, se mi primer Zrnca ne zdi nič posebej takega, edino kar je razlika, da je on splošno poznana oseba, velika večina ostalih pa ne.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Glede na to, kakšen je prhaju dol v lokal pod Dramo, mi je lahko jasno od česa je to
wink-1.gif

Želim mu vse najboljše.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Glede na to, kakšen je prhaju dol v lokal pod Dramo, mi je lahko jasno od česa je to
wink-1.gif

Želim mu vse najboljše.

Sm isto hotu napisat samo za en drug lokal.
Hitro okrevanje!