Jure Robič in RAAM2010

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Že 5. zmaga!

Lani sem ga srečal v Arizoni, na nasprotnem pasu v orenk vročini je neutrudno gonil ..

Kapo dol.

LP,
PIC

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Jure je zmagal svoj 5. RAAM!
cheer.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Čestitam.
Je pa malo žalostno, da gre taka novica mimo nas. Kot da ni nič.

J ga rekreacija ni zanimiva za medije...

Da ne bo pomote njegovi dosežki so fenemonelani, veze z športom pa ima tako kot Martin Strel..

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Saj tudi cofotanje po gnojnici navzdol ni ravno najbolj zabavna stvar na svetu ... razen ce zalijes s pecej cvicka
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Kolikor je že bizarno kar počne, ga s Strelom ni primerjati. Strela v bazenu ne prehiti mogoče samo neplavalec, medtem ko bi za Robiča lahko rekl da je med SLO kolesarji kar konkurenčen. Ne med profiji, ampak nekako v povprečju Sava, Radenska, Adriamobil lige.

Plus seveda to da je poleg njega še nekaj čudakov ki počnejo isto in se lahko primerja.

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ma ne Jure Robič je od Chuka Norrisa starejši brat in ga je vse naučil , mene že po 140 km tako pečejo kinderjajčka, da jim samo še Bepanthenom prideš zraven.

JR je največ s čemer se lahko Slovenija baha pred svetom, budale pa gledajo fuzbal.
bonk.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pozabil si se Martina Strela, tudi z njim se lahko Slovenija baha pred svetom, budale pa gledajo fuzbal.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Men je ta RAAM kvečjemu to, da dokažejo eden drugemu (kolesarji) kdo je bolj neumen. En kup enega trpljenja, preležanin, Robiæ ima šupak od kolesa tak kokr večina usta na tem forumu..... pa še nobenega denarja ni v tem, tako da brezveze.

Če že kolesarstvo bi bilo bolje na touru kjer je vsaj kaj zaslulžka da lahko preživiš družino.

LP

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
JR je največ s čemer se lahko Slovenija baha pred svetom

crazy1.gif

Jaz mal študiram, da bi recimo 14 dni skupaj igral tenis in tako dokazal, da sem veliko boljši od Federerja. Bi se Slovenija še s tem lahko bahala.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Zabavno je brat...

ampak morte priznat, da Robič medijsko pou tolk ni popularn kot ta naš znani hlod in ne samo to, naredu je hudo promocijo iz tele burleske po reki navzdol......

tko da to ni lih zanemarljiv podatek...