joomla problem

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
Na novo sem nametil joomlo. Ko hočem priti na prvo stran mi napiše naslednje:

Warning: include(/domains/xxxxxxxt.net/public_html/libraries/pattemplate/patTemplate.php): failed to open stream: No such file or directory in /domains/xxxxxx.net/public_html/libraries/loader.php on line 80 Warning: include(): Failed opening '/domains/xxxxxxx.net/public_html/libraries/pattemplate/patTemplate.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /domains/xxxxxxx.net/public_html/libraries/loader.php on line 80 Fatal error: Class 'patTemplate' not found in /domains/xxxxxxxxx.net/public_html/libraries/joomla/template/template.php on line 30

prosim za nasvete kako odpraviti napako

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Pa se "/domains/xxxxxxxt.net/public_html/libraries/pattemplate/patTemplate.php" nahaja v tem dir.?

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Preberi moj prvi odgovor - največkrat gre za to napako.
Drugič: Instalation mapo si zbrisal?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ooooo....ravno to rabim vprašat.....jaz imam spletno stran za določene izdelke (da si tukaj ne delam reklame) in se prijavim na moji strani kot administrator....potem lahko vztopim in kolikor so mi rekli lahko delaam vse kar hočem....AMPAK....imam problem...postavljet si znam samo slike in tekst na prvi strani...oziroma dodajat ali spreminjat.

No...da skrajšam.....rabim na prvi strani zamentat logotip,barvo,dodat slideshow in nekaj zbrisat.

Kje dobim kaka navodila kako in kaj...oziroma če je kdo pripravljen mi pomagat en malo.

Aja...nimam pa pojma o joomli...pravi začetnik skoraj od nule.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Pare na sunce...če že ravno prodajaš izdelke
grims-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to si moraš pa tisti tempalte modificirat po svoji želji. če si levi v tem, potem daj nekomu da ti to zrihta.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Poskušam nekoga najt ,da mi pokaže ali naredi.

@mistique
Prvo da stran lepše izgleda ,da se kaj proda...meni je kriza...je samo družinska firma........ampak položnice pa prihajajo redno.

slosplet

Pripravnik
7. mar 2008
154
0
16
joomlo sem ponovno naložil na strežnik. Uporabil sem FileZillo in stran deluje brez problemov.