Jim Morrison - ¿e 40 let ...

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Danes mineva ¿e 40 let od smrti Jima Morrisona. RIP.

The blue bus is calling us ... Driver, where you taking us?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Večna slava rock romantiku.
roza.gif

Men je sicer najbolj všeč Roadhouse blues (poleg Light my fire, jasno) Pa tudi ostali komadi so super, sam tm je treba bolj kot muzko poslušat text (Crystal ship, Unknown soldier).

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Na Light my fire je bila ena posrečena verzija mislim da od Kwashen retashi Odi mala gor me vužgi
hysterical-1.gif
, sam zdele ne najdem posnetka. Kroži pa po pašnikih.

Pardon, ni Kwashen Retashi, ampak Konrabant. My bad, sori mistejka tu mejka.
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Take muzike več ne delajo. Mi slabo rata ko enkrat na mesec slučajno pržgem mtv in slišim današnjo glasbo. Se mi zdi da je današnja glasba dober prikaz stanja duha v družbi. Za pokozlat.
Kje so doorsi, ccr, rollingi, ac/dc, pink floydi...?

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Nema več tega, danes je fejstbukov generacija, Katy Perry, Bober in neke čudne naprej frizure z kapico z abnormalno širokim šiltom in ostala tupsi tupsi jetra, aja pa roza superge...
crazy1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.717
128
63
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Take muzike več ne delajo. Mi slabo rata ko enkrat na mesec slučajno pržgem mtv in slišim današnjo glasbo. Se mi zdi da je današnja glasba dober prikaz stanja duha v družbi. Za pokozlat.
Kje so doorsi, ccr, rollingi, ac/dc, pink floydi...?

Jaz tudi današnje muzike večinoma ne prebavljam. Redka današnja mi je všeč. Kupil sem npr. zadnji LP od Kylie Minogue (LP dobesedno, ne CD) pa 2x LP od Nietov. (čeprav nobeden od omenjenih izvajalcev ni nov na sceni - Kylie je npr. na sceni že več kot 20 let..., Niet pa iz začetka 80.)

Od glasbenih kanalov pa gledam pretežno samo VH1 Classic - oddajo We Are The 80... Včasih sem gledal tudi Vivo, ampak jo je zdaj glupi Elektro Turnšek ukinu iz digitalne sheme in se zgovarja na svojega dobavitelja. Namesto nje je zdaj en bedast MTV, ob katerem mi grejo kar dlake pokonci...
bonk.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Nema več tega, danes je fejstbukov generacija, Katy Perry, Bober in neke čudne naprej frizure z kapico z abnormalno širokim šiltom in ostala tupsi tupsi jetra, aja pa roza superge...
crazy1.gif

To je to!
467716-post_slo.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Tako je.

Excuse my French sam.. nabijem ti nekam in Rihanne, Lady Gaga, Kate Perry, Bobre, Guette in pi..ma.. nesposobne. Prav jezen sem, ko slisim to kozlarijo na radiu.

Se sele pomirim z: shook me all night long, fear of the dark, brothers in arms, paint it black, ipd..
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Hvala, sicer pa poglej http://www.181.fm/ .. imas kup postaj z dobro glasbo
smile-1.gif

Zadnje par dni pa testiram: The point, The Buzz pa Rock 40 (najdes na shoutcast radiu v winampu).

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
In žalostno je da se bobri, rižone, in katy serry, lady fafa ipd. vrtijo tud po večini lokalov. se najdejo seveda izjeme ampak nažalost jih ni kaj dosti.
Vidim pa da nas je tu gor kr neki "starih rockerjev". Lepo.
Edine skupine novejšega letnika ki jih še poslušam so Red Hoti, Foo Figtersi, Pearl Jam pol se pa počasi konča nažalost. Verjetno sem pozabu kakšne.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.660
1.168
113
Titograd
Saj tudi rock je šel nekoč čez to fazo, češ kaj je to za eno sranje...... mladina ga pač sprejme in ji dol visi kaj si dinozavrni mislimo
smile-1.gif