Jeep festival

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Eni tule se verjetno še spomnite tekmovanja s Škodami Yeti, ki so ga ene 2 leti nazaj pripravili pri AM. Je bilo akr nekaj formuašev tam.
Letos smo stvar v malček drugačni obliki skupaj spravili z Jeepom (ke rimajo glih 75 let). Tako da: če bi se kdo malo vozil po motokros prgi v Šentvidu pri Stični (naslednjo soboto, 10.9.) progi (deloma sam, deloma poleg inštruktorja) z vsemi Jeepi (Renegade, Wrangler, Cherokee, tudi Trailhawk različice ...) naj se pofočka tule:
Jeep festival

Baba in mulci niso izgovor, ker bo tam ful za počet poleg avtov (in odtimer in predelanih Jeepov): električni rodeo bik, simulator surfanja, ameriški fuzbal, taktična airsoft preizkušnja, varstvo za tamale (napihljiv grad plus mini motokros), pa seveda se bo dao american style okrepčat (BBQ). Pa mini tečaji preživetja v naravi, pa še kaj se bo našlo.

Naslednje sobota (10.7.) 10-17. Pa če kdo pride, naj me pocuka za rokav.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.685
6.712
113
pri taščici
Sem ze zadnjic na fb zasledu.
Se vidimo

Baba in mulci. Vsaj nekaj od tega bo z menoj, mogoče vse.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Ah ne .. kje pa ... :lol

Valjda ....
zmaga.gif
:

SJTV: mogoče veš kdaj bodo vožje? Popoldne po drugi uri tudi ali le dopoldne?

Thanks za info.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.449
2.165
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Eni tule se verjetno še spomnite tekmovanja s Škodami Yeti, ki so ga ene 2 leti nazaj pripravili pri AM. Je bilo akr nekaj formuašev tam.
Letos smo stvar v malček drugačni obliki skupaj spravili z Jeepom (ke rimajo glih 75 let). Tako da: če bi se kdo malo vozil po motokros prgi v Šentvidu pri Stični (naslednjo soboto, 10.9.) progi (deloma sam, deloma poleg inštruktorja) z vsemi Jeepi (Renegade, Wrangler, Cherokee, tudi Trailhawk različice ...) naj se pofočka tule:
Jeep festival

Baba in mulci niso izgovor, ker bo tam ful za počet poleg avtov (in odtimer in predelanih Jeepov): električni rodeo bik, simulator surfanja, ameriški fuzbal, taktična airsoft preizkušnja, varstvo za tamale (napihljiv grad plus mini motokros), pa seveda se bo dao american style okrepčat (BBQ). Pa mini tečaji preživetja v naravi, pa še kaj se bo našlo.

Ko boš glih v Ivančni 10.9. Oglasi se na moped dirki za VN Ivančne Gorice. Bo v industrijski coni pri PAN-JAN-u.
Ti dam za pivo.

Vabljeni tudi ostali.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Ah ne .. kje pa ... :lol

Valjda ....
zmaga.gif
:

SJTV: mogoče veš kdaj bodo vožje? Popoldne po drugi uri tudi ali le dopoldne?

Thanks za info.

Uradno je event do 17h, bi se bilo pa dobro vsaj kako uro ali malce več prej prikazat, ker zgleda, da bo kar gužva.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jeep festival

Ko boš glih v Ivančni 10.9. Oglasi se na moped dirki za VN Ivančne Gorice. Bo v industrijski coni pri PAN-JAN-u.
Ti dam za pivo.

Vabljeni tudi ostali.

Ajde, malo bolj natančne časovne info, pa se vmes prikažem. kje je panjan, vem.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jeep festival

Ti dam za pivo.

Vabljeni tudi ostali.

Ajde, malo bolj natančne časovne info, pa se vmes prikažem. kje je panjan, vem.

Frčo dirka

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
To razumem, ampak ali pridejo vsi, ki se prijavijo, ali je prijava casovno omejena ali se zreba prijavljene, ce je omejeno stevilo?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
HVala za informacijo in vabilo! Prireditev z Yeti-jem je bila res enkratna!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.685
6.712
113
pri taščici
Ja samo ti imas isti dan DEVS dogodek v mojem koncu. Bos na obeh koncih? Tako kot jaz, pa imam dopoldne se tretjo obveznost, tako da bo naslednja sobota preklemasnko kratka. Se dobro da nisva vabljena na poroko.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Še ne vem. Bom videl, kako bom s časom in če bo boljša polovica za.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Če bi kdo res prišel, pa ima časovne težave, naj se prijavi in mi javi, pa bomo probali kaj porihtat da ne bo preveč čakanja na vožnjo.