Jebite se!...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
... bolniki, ki za 20€ prodajajo identiteto uporabnikov, ki pošiljajo Pb, ki zaklepajo teme, ki ne zaklepajo tem, ki banajo uporabnike, ki ne banajo uporabnikov, ki brišejo poste, ki ne brišejo postov....
Dost mam ciganov, čefurjev, taspodnih, tazgornih, hrčkov, špeckahel,...
Kdor se prvi javi, dobi vse moje alte, pa fajn se imejte.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
... bolniki, ki za 20€ prodajajo identiteto uporabnikov, ki pošiljajo Pb, ki zaklepajo teme, ki ne zaklepajo tem, ki banajo uporabnike, ki ne banajo uporabnikov, ki brišejo poste, ki ne brišejo postov....
Dost mam ciganov, čefurjev, taspodnih, tazgornih, hrčkov, špeckahel,...
Kdor se prvi javi, dobi vse moje alte, pa fajn se imejte.

pa menda ne boš obupal?
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Moderatorji res ne morejo biti vsega krivi... oz so tukaj da nadzorujejo(niso pa nezmotljivi so le ludje).. sicer pa naj traja dokler traja...

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Res sem pri tebi stisnil opozori moda, šlo pa se je za kompletno temo skupaj z v njej obravnavano tematiko.
Po mojem ni nobene potrebe, da je kdorkoli užaljen. Prav tako ni nobene potrebe po odpiranju novih in novih tem v zvezi z pisanjem nekaterih uporabnikov.

Upam, da bodo posti v zvezi s svincem sankcionirani, neglede na to kdo jih je pisal. In, da bo s tem tudi konec prepucavanja kdo bo koga naznanil in zagovarjanja pozivov k kršenju človekovih pravic.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
ahhhh jaaa.... evrofil ti pejt raj v ameriko srat s takim. Meni osebno se zdi nečloveško poslati nekomu svinec v gobec. Verjetno tudi Mx-u. Ampak to je forum, kjer se debatira, Lahko pišeš bedarije ali pa kaj pametnega poveš. Je splošni forum, kjer kjudje razpravljamo v nedogled, spamamo po temah, sprašujemo bedna vprašanja.... zato mislim, da Mx tega ni mislil tako kot če bi to prebral na nekem specifičnem ciganskem...ups...romksem forumu, kateri bi bil specializiran za reševanje težav z cigani...sory...romi.

Evrofil, dam ti 1000€ če vzameš strojane ali kakšne druge necivilizirane cigane....spet mi je ušlo...rome v svojo hišo za en mesec. Ker po enem mesecu ne bo nič več tvojega...kot so že rekli za njih ne obstaja zakon.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
ddd da ne..
pač folk ma različno mnenje..
Romi popravek: cigani so špa itak razred zase..

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Skoda.
Te pa podpiram.

In vsekakor je bolno ponujat denar za RL podatke, kaj sele, da jih posljes.
Po drugi strani pa tisto o svincu res ni primerno za javno objavo. Se dobro, da se nisem vtikal v debate o cigotih.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
kakšen naslov topica
grims-1.gif

pa nobene uporabnice alterja ni vmes med odgovori
jezen.gif

naslov je treba vzeti dobesedno
grims-1.gif

gangbang
hysterical-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Niso problem teme o Romih ali pa Ciganih, problem je pisanje nekaterih osebkov, ki pišejo o tem skrajno necivilizirano.

Zaklepanje ali pa celo brisanje vseh tem o problematiki Romov je brezpredmetno, saj je forum namenjen debati o raznoraznih problematikah, kamor spadajo tudi Romi. Seveda pa mora debata ohraniti vsaj minimalen nivo dostojnosti, civiliziranosti in spoštovanja človekovih pravic.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
definitivno se tu debatira v nedogled. Več kot prepričan pa sem da MX pač napisal nekaj tega pa definitivno ne bi storil! Debati ni šla o tem a bi to naredil al ne ampak čisto v drugi smeri!

MX
zmaga.gif
ne pusti se!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Dekca. Hvala za lepe želje. Malce si pozen ker sem hebal že danes po kosilu, zvečer pa ne morem ker je na sporedu Mario in me zagrabi impotenca ob takšni oddaji.

Tudi tebi želim enako. Skratka, jebite se tudi vi
smile-1.gif
)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.