Je potrebna menjava feltne?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Najhitreje je potreben obisk vulkanizerja, ki bi povedal, če je rob z notranje strani še dober.
Takole na sliki je videti OK, pa vendar...
Skoraj zanesljivo pa bo v redu za rezervo.

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
To je jeklena? Jaz bi menjal, v enem dnevu dobiš kako na bolhi/avto.net

Fiat punto je 4x98, sicer malce specifična dimenzija, ampak glede na to, koliko jih je razkantanih in pokvarjenih, se najde brez problema.

Slika je v kurcu. V kolikor je ALU felna, maš Sitarja v Kamniku, ki jih popravlja.
Zaenkrat pa če te ful sekira, jo na tem delu malo namaži z vazelinom, da ne bo tako hitro rjavela naprej.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.076
6.923
113
pri taščici
Mislim da ni krize.
Je pa težko s take slike razbrati.
Pred blokom je nek polo katerga voznica pogosto jaha robnike. Ti lahko slikam njegove feltne. So bistveno slabše kot tvoja.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Popravilo ali druga felna te stane isto.

Če ti ne trese avta, se jaz ne bi sekiral, zimske gume boš pa kmalu dal dol, naj ti takrat vulkanizer na mašini požene felno brez gume pa bo takoj vse jasno. Po moje ni panike, rjavo pa le namaži.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Ma to ni nič, malo si jo porajsu sedaj pa rjavi. Mamo na Twingotu konkretno zmečkan notranji rob na feltni pa ni nobenih težav. Vulkanizer pri menjavi ni nič omenil, da bi bilo kaj narobe pa tudi trese ne.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Mah briga me za izgled, sej na drugi strani je ratkapa čist požrta.
grin1.gif
Bomo mal pogledal pa ustrezno ukrepal, drgač pa vidim ja, da so te felge čist đabe.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Mah briga me za izgled, sej na drugi strani je ratkapa čist požrta.
grin1.gif
Bomo mal pogledal pa ustrezno ukrepal, drgač pa vidim ja, da so te felge čist đabe.

ce ti avto ne trese pri nobeni hitrosti pusti pri miru ....