Je kdo tukaj na forumu iz kmetije, poleg mene

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Vabim na debato samo ljudi, ki je iz kmetije doma, da bomo kakšno rekli. Mestni ljudje pa se nej ne oglaša tukaj in naj ne piše komentarjev.

Vsi tisti, ki pa ste iz kmetije pa se mal predstavte.

No pri nas imamo 50ha veliko kmetijo, 35 govedi, 60 kur, 4 pršiče, 15 kuncev, 1 kužka, 8 muck oz.več,....

Dodaten opis še sledi.

P.S. Prosim, da tisti, ki niste iz kmetije, da ne pišete tukaj kometarjev mene NE zanima, če majo vaši strici pa tete kmetijo al ap vaši stari starši.

lp

Nazadnje urejeno:

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
že ko ni veliko odziva..teta od strica v tretjem kolenu ima kmetijo..a čma kako rečt?
grims-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
ravno toliko sem ti posegel v naslov teme da sem dodal vejico (ker se bere precej dvoumno)

brez zamere!

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik nadi pravi:

že ko ni veliko odziva..teta od strica v tretjem kolenu ima kmetijo..a čma kako rečt?
grims-1.gif

Osebno me ne zanima, kaj imajo strici in tete, ker to ni nič. Osebno vabim na pogovor samo osebe, ki so iz kmetije.

Zdele sem tole na hitro napisal, ker se mi mudi delat naprej dlih pojedl smo, tri dni nazaj smo kostanj naštimal (12m), omajal in zdej ga vlačmo ven iz gozda 1 komad pride 25 evrov naštimal pa smo jih 55 komadov.

lp

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Kolikšen kostanj pride 25€?

Bolje ga je prodat za drva kot v Tanin Sevnica.

Drugače pa nekaj čez 40ha hribovske kmetije.
bonk.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Tud pr nas mamo eno gorsko kmetijo, sam ne živimo gor. Tam mamo 20 ovčk.
smile-1.gif

Lohk začnemo še debato o tem kakšne traktorje mate doma.
grin1.gif

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Mene bolj zanima kaj te mede. Brez zamere, če bi se tad pogovarjal o kmečkih opravilih, traktorjih in kravah, sem lahko tudi jaz zraven, ker verjemi da precej naredim na kmetiji. Ni pa moja in na njej ne živim, tako da po tvojem kriteriju ne sodim zraven.
Torej se izjasni, kaj sploh želiš.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
grims-1.gif

osebno me ne zanima kaj imajo strici in tete, ker to ni nič. Osebno vabim na pogovor samo osebe, ki so iz kmetije.
Zdele sem tole na hitro napisal, ker se mi mudi delat naprej dlih pojedl smo, tri dni nazaj smo kostanj naštimal, omajal in zdej ga vlčamo ven iz gmajne 1 komad pride 25 evrov naštimal pa smo jih 55

@zajfa:

Resnično ti verjamem, da si na kmetiji doma !
Po tvojem pisanju sodeč opažam, da si imel daleč do šole !

Brez zamere

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tudi sama prihajam iz kmečkega okolja. Doma imajo manjšo kmetijo z dvema kravicama, dvema prašičema in štirimi kokošmi. Pes je pa moj.
grin1.gif

Ravno toliko je vsega, da imamo delo, splača se pa tako ali tako ne.

Nazadnje urejeno:

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik Samojed pravi:
Mene bolj zanima kaj te mede. Brez zamere, če bi se tad pogovarjal o kmečkih opravilih, traktorjih in kravah, sem lahko tudi jaz zraven, ker verjemi da precej naredim na kmetiji. Ni pa moja in na njej ne živim, tako da po tvojem kriteriju ne sodim zraven.
Torej se izjasni, kaj sploh želiš.

Če živiš na kmetiji potem ni problema.
Veš kako bi bilo ja moja pra pra babica in dedek imata kmetijo in občasno pomagam na tej kmetiji živim pa v mestu.

lp

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
grims-1.gif

osebno me ne zanima kaj imajo strici in tete, ker to ni nič. Osebno vabim na pogovor samo osebe, ki so iz kmetije.
Zdele sem tole na hitro napisal, ker se mi mudi delat naprej dlih pojedl smo, tri dni nazaj smo kostanj naštimal, omajal in zdej ga vlčamo ven iz gmajne 1 komad pride 25 evrov naštimal pa smo jih 55

@zajfa:

Resnično ti verjamem, da si na kmetiji doma !
Po tvojem pisanju sodeč opažam, da si imel daleč do šole !

Brez zamere

Če že sprašuješ vsak dan v eno smer po 40km.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
pri nas "doma" pa imamo oz. to ima fotr za hobi 150 ovc, 45 panjev čebel ...
crazy1.gif

lastne zemlje nimamo veliko zato jo pa imamo najeto od sklada

in če me kdo vpraša ali živim na kmetiji, lahko rečem, da ne, ker živim od letos spomladi v novo razglašenem mestu, živali pa imamo sred gozda in na pašnikih, tako da okol hiše ne smrdi po dreku

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Super tema, tako vsaj vem koga kontaktirat, ko bom hotel kakšno jagnje ali pa kaj podobnega.
smile-1.gif