Jaz nisem kriv!

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Se strinjam, dokler jim ne dokažejo črno na belem niso krivi, to isto naj pokažejo in dokažeta tudi sama, nam , tebi, meni sodišču in protikorupcijski komisiji.
Kdaj končno bo neki dokaz ki se predstavi v breme neki osebi veljal v naši ljubi Sloveniji za merodajnega ne samo nam , tebi, meni ampak tudi ostalim ki se dokazom trdno izogibajo z funkcijami na državni ravni.

Imate prav, jaz nisem kriv! vendar to še ne pomeni da za dejanja ne odgovarjata-e.
1672744-PicMonkeyCollage.jpg

Priponke

• 1672744-PicMonkeyCollage.jpg
    1672744-PicMonkeyCollage.jpg
    44,4 KB · Ogledi: 261

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Avtomatsko sta kriva, ker nista dokazala od kod premoženje. Dokazno breme je na strani zavezanca. In, če ne dokaže z računi/dokumenti/izpiski od kje mu premoženje je kriv.
Zdaj je poročilo napisano in dokončno.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
pa sej sta obrazložila..

ati mi je zapustu, sinček mi je mal vrnu itd...
Opankar pumpa iz Elekte, čeprav je vse blokiran, JJ pa dobiva donacija od bratca ....

Če je to dokaz, potem pranja denarja v sloveniji ne poznamo, zakaj imamo sploh institucije zato.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Ne vem al so sami tako neumni, al pa neumne delajo nas. Če ima letne plače cca 40 jurjev, zapravi jih pa 200-400 jurjev, je nekaj hudi narobe. Izgovori, da je denar od prej, preden so nastopili neko funkcijo je samo za "banana republiko". Kter norc bi šel v politiko, da bi zaslužil manj, kot je zaslužil do takrat.
Oni dobro vedo od kod jim denar, samo od tam ne bi smel priti. Sami Ostržki..

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Sam sem mnenja da se motajo v političnih vodah samo zaradi kritja pred preizkavami, na nek način jim je večini to do sedaj uspevalo vendar je sedaj zavel nov veter in jim je ta monopol pred preizkavami in obsodbami nekako prekinjen.da bi se samo nadaljeval in končno stopil na prste.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.466