Jaz bi neko kitajko :)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma kdo kak FB od kake kitajke ki živi pri nas? S kake kitajske restavracije mogoče?

Sem zadnjič jedel pri zlati srni al kaj ej to na studencih, pa dela en taki cuker, mater bi jo zavleko zadi na gajbe v skladišče
smile-1.gif

No, date mi neko ime, pa da je z MB po možnosti, se pa v LJ tut peljem če bo sila :D

origin

Pripravnik
7. nov 2010
116
0
16
Good luck z iskanjem hude kitajke. 99,5% jih je namrec nikakvih. Razen ce te pac rajcajo zenske, ki imajo postavo podobno nasim trinajstletnicam... v tem primeru pojdi na Tajsko.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ma kdo kak FB od kake kitajke ki živi pri nas? S kake kitajske restavracije mogoče?

Sem zadnjič jedel pri zlati srni al kaj ej to na studencih, pa dela en taki cuker, mater bi jo zavleko zadi na gajbe v skladišče
smile-1.gif

No, date mi neko ime, pa da je z MB po možnosti, se pa v LJ tut peljem če bo sila :D

Lušna mala je, ja. Kaj misliš, kolk je stara? Vedno se mi nasmiha, ko grem po robo, samo kaj ko je tastara poleg pa ostala familija.Pa premlada je.Recimo.
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Jaz bi pa enga zagorelega, temnolasega, postavnega, mladeniča, s šestorčki, Grka. Ajde če bi se rodil kakšen Slovenc tak, bi biu tud ok, a razumeš.

telephone7.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
A pol se ti javljaš?
grims-1.gif
Lej sej, če si čefur me ne mot, mogoče si clo dobr po srcu, sam morš imet pa une atribute, k sem jih zgoraj napisala, pri tem pa ne odstopam.

majč

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Zagorel? Itaq
cheer.gif

Tamnolas? Aha
grims-1.gif

Mladenič? Ofkors
cool-1.gif

Dobr po srcu? Taj sam
grin1.gif

Six pack? Na dobri poti sm
smile-1.gif

... a še jst napišem moje zahteve
evil.gif

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ

Jaz bi pa enga zagorelega, temnolasega, postavnega, mladeniča, s šestorčki, Grka. Ajde če bi se rodil kakšen Slovenc tak, bi biu tud ok, a razumeš.

telephone7.gif

Sestorcki - to mislis, da ma sest otrok, takih res ni dosti!
grims-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pol pa slikce pošljita na ZS, da vaju vidim junaka.

P.S. Zahtev zame ni treba pisat, k sem itq odlična.

majč

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Dej raj ne k ne boš mogla spat od vznemirjenja
smile-1.gif

Odlična si?
shocked-1.gif
a take so tud samske al kako ?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pa glih to hočem nooo, joj pa mi je vzel še tisto malo veselja, se vid da si še mulast.

Odlične smo ja povsod tud samske, kwa češ je pač tolk mal odličnih tipov za druženje z nami. Sam mam zdej idejo, rečmo, da bi si na majco napisala, kakšnega tipa iščem (beri prejšnji moj post) a bi si kdo upu pristopit? No a bi ti?

majč

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.