javno opravičilo Evrofilu

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Spoznal sem svojo zmoto in se opravičujem, ker sem te neupravičeno kurcal in zajebaval zaradi ignora Kravakonja
Imaš popolnoma prav, Kravakonj je brezupen primer, povedano z najlepšimi možnimi besedami

naj mu prosim, kdo to citira, da bo lahko videl prebrat

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Spoznal sem svojo zmoto in se opravičujem, ker sem te neupravičeno kurcal in zajebaval zaradi ignora Kravakonja
Imaš popolnoma prav, Kravakonj je brezupen primer, povedano z najlepšimi možnimi besedami

naj mu prosim, kdo to citira, da bo lahko videl prebrat

smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Hvala Matej

Ne, po ZS si nisem nič dopisoval z nikomer že lep čas
no razen vse ženske uporabnice se mi vsdakodnevno ponujajo, ta pa sploh ne štejem
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ne vem , no , če človk javno prizna, da je nekoga na ignore dal in s tem uradno objavi svoje popolno pomanjkanje samokontrole, ker da mora pred samim sabo skrivat mnenja, ki mu ne pašejo,.....ja pol , ne vem, ...mislim da bi se lahko razpravljalo o ,,pametnejšem,,

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
A je tebe tudi dal na ignore?
evil.gif

Sicer si pa optimist, če misliš, da boš z gasterbajtarjem našel skupno točko.

Ne poznaš nobenega 60-70 letnika, ki je bil v Nemčiji? Jaz jih ene par in so vsi isti.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sej ne iščem skupne točke z njim in me nič ne moti če sn na ignore, samo entolk poštenja pač mora bit, da če je imel prav, mu moram priznat.
sam res , plafon ti dvigne

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
A je tebe tudi dal na ignore?
evil.gif

Sicer si pa optimist, če misliš, da boš z gasterbajtarjem našel skupno točko.

Ne poznaš nobenega 60-70 letnika, ki je bil v Nemčiji? Jaz jih ene par in so vsi isti.
Aja ,pa najbrž meniš da ne razumejo socializma, ok. postsocializma ? Ja kako pa ko so pa morali delat in gor ni bila lepota besede merilo ampak DELO

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
eh, Evrofil je yugonostalgik, sam da tega trenutno še ne ve. Ko se bo zvedel bridke renice, si bo pognal kroglo v glavo.
Ker bo uporabil premajhen kaliber glede na njegov možganski celic, bo vegetiral do konca sveta in še naprej.
To je njegov inferno - živeti v svetu, obkrožen s samim sabo, kot neki fakin Pluto - bil je nekaj, močnejši so mu pritikline odvzeli in zdaj ves nesrečen tava po brezmejnih prostranstvih univerzuma brez pravega priznanja, kljub trudu.
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.410
7.522
113
Ne skrbi ne bomo vsi sli po tvoji poti...aja ne ti si jugonostalgik ki se pusti placevat kapitalisticni EU.... jao jao :p

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
kak me trga da se pridružim in nekaj dopišem, pa ne morem, zaj mam ,,respect,, do Evrofila, ker sn prvič v življenju pomislil, da pa mogoče res nimam vedno samo jst prav....
zaj sn pa čist zmeden.....mislim da padam v depresijo
frown-1.gif