Jajc od Nokie 5310

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
danes dobil novo, službeno. vse lepo in prav, lušen, majhen, lahek ampak ...
ne dela zunanji gumb za nastavljanje jakosti slušalke/zvočnika.
jajc od jajca. lahko jutri nesem na teleray. super, se že veselim.
spet brezvezna pot v ljubljano. ah, sem jezen. ma bo že.
je mel kdo podobne težave z nokiami.
mislim, kaj si dovolijo
ekspersmjuzik my ass

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ma ne morem lih jaz naletet na takega, no ...
sodelavec je dobil pa zjebano N 95. ko da se nam smejejo v glavo.
isto je mel pokvarjeno tipko za glasnost in mu pri prvi reklamaciji sploh popravli niso.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Preveč se skupaj društa, pa mata isto smolo
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Nesi nazaj in naj ti dajo NOVO!!!
10.gif

Zahtevaj jo. Gre za stvarno napako in ti jo po Zakonu o obligacijskih razmerjih morajo nuditi! (ostale možnosti so: ali nov GSM, povrnejo del denarja, vrnejo kupnino) Preverjeno! Samo na servis ga ne dati, ker se potem izklučijo omenjene možnosti.
crazy1.gif

Čakal boš pa ohoho časa
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Jaz ves čas trdim, da je v naši lepi Sloveniji ogromno škart robe, to je druge klase.
Poleg tega so lahko tudi vgrajene baterije slabše kvalitete. Dobre baterije držijo kapaciteto več let, slabe pa več mesecev.

Pred leti sem se hotel vezati pri Simobilu za Motorolo V525, pri prvi so slabo delovale nekatere tipke in sem jo nesel nazaj, dobil sem novo, pri kateri pravtako nekatere tipke niso delovale uredu, sem jim vrnil tudi tega in prekinil pogodbo.

Tudi za Nokie N95, kjer se uporabniki pritožujejo, da ima drsnik luft, si mislim, da kupljene v Nemčiji niso škart...

Življenje teče dalje,
Peter

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ksz
ja ne morem je nazaj odnest. delodajalec mi jo je dal. potem bi jo on moral nazaj odnest, pa veš da se ne bo s tem zajebaval.
bom nesel dans na teleray, samo razpizdi me, ker mam s tem več dela, kot koristi.
pa tak sem se veselil igračke. no, saj stari mobi je še dober, ampak saj veste. moški in igračke.
bom poročal kako in kaj.
lp

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ti jo nesi, pa lahko vseeno zahtevaš .. potem dobo pa oni urejali z naročnikom .. se mi zdi ..
smirk-1.gif

Sicer sem pa jaz podobno temo odprl z naslovom "SiMobilov" servis .. preberi predno neseš tja .. zadeva je še vedno odprta in bom jutri dodal nov post ..

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
edit:
pravkar govoril z delodajalcem. moram prinest telefon nazaj, bodo dali drugega na mobitelu. so rekli, da to ne more bit tak, da dajejo škart robo ven. no, pa le majo do nas profi odnos. pri 20 novih aparatih na leto in ogromni kolčini podatkov, ki jo pri njih prenesemo, morajo nekaj naredit za nas. no lepo od njih.
lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Svak ima tudi skoz štalo s to "expresmjuzik" Bolj expresservis
Je že obupal, pa sem mu rekel da bom jaz namesto nejga ropotal tam na telerayu

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Moj GSM je že od 30.5. n apopravilu in zdaj pravijo, da je GSM čist ok in da si jaz domišljam, da je z njim nekaj narobe
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
V enem kosu od 30.5.
45 dni je že zdavnaj minilo, sprintaj si moj dobis iz teme nadomestni telefon in pejt po novega. Sicer dvomim da ti ga bodo rade voje dali ampak probat ni greh

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ksz
druga N5310 dela brez težav, vse okej, tudi mp3 player je odličen, da ne omenjam slušalk. sem kar zadovoljen. aja, pa tipka za glasnost dela tudi BP.
no, zaenkrat niti ni tak jajc.