Jaguar X - S Type

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Ima kdo kako izkušnjo s temi vozi?

Predvsem me zanima stroški vzdrževanja in okvare pa seveda kater motor je najboljša izbira
17758-icon_confused.gif

Gledam samo benz motorje: 2.0, 2.5 in 3.0
wink-1.gif

Npr: Ta X-Type se mi zelo dopade
zmaga.gif

Kaj pravite, je Jaguar dobra izbira glede na ponujeno in ceno?

Hvala
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
In kaj ti je pri tem všeč? To je preoblečen star Mondeo, z vsemi njegovimi hibami.

Dotični kos, ki si dal link ima pa sredinski del armature, kjer je klima in čungalunga DVD, za kozlat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Me zanima kakšen je original volan če snameš tist gumi volan dol
smile-1.gif

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Stay away! Nisem kaka tečka, pa mi vseeno ta avto že po slikah pošteno smrdi. Kupi mondeota, resno.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Hvala vsem za mnenja
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Stay away! Nisem kaka tečka, pa mi vseeno ta avto že po slikah pošteno smrdi. Kupi mondeota, resno.

Ne, sej nism mislil ravno na dotični avto. Pač tega sm nalimu, ta model mi je pač lep pa še 2.0 ali pa 2.5 V6

To all
Btw: O okusih se ne razpravlja
ne-ne-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ðisz faking krajst, kaj za en cefur je pa tega mel?! Stay away, stay VERY FAR AWAY.

X-Type je, kot receno, delno preoblecen Ford Mondeo (ce smo odkriti, manj kot cetritina, but, still...
wink-1.gif
).

Racunaj, da bodo cene za servis nekje enake kot za ekvivalentnega Mondea, (se pravi, ne ogromne, ce ne bos vozil na Summit
wink-1.gif
).

Motorji so vsi popravljeni Fordovi Durateci - 2.0 bencinar je v resnici 2.1, 2.5 / 195 konj imas vrh glave v X-Type in je po moje idelen motor zanj, 3.0 je pa 1) samomorilski in 2) neprimeren motor za avto zdaj ko so relativno stari. Motor se sicer ne kvari ce je bil spodobno servisiran, ampak folk jih ni sparal in skoraj garantiram, da bos takoj moral menjati vsaj diske in ploscice. 3.0 odsvetujem.

Ce lahko nabavi raje tiste po mini-Facelift 1 (2004) ali, se bolje, post-2007...
Original navigacija ti v sloveniji ne bo koristila, tako da je ne rabis.
smile-1.gif

Sicer pa - vse in se kaj na: http://www.jaguarforum.co.uk/