jagnje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
takole smo pekli mi.
zjutraj zaklano, 3 ure pozneje nataknjeno in nasoljeno
še tri in je bilo pečeno
in po šestih urah dodobra utopljeno.
941896-alterfoto.jpg
 

Priponke

  • 941896-alterfoto.jpg
    941896-alterfoto.jpg
    62,2 KB · Ogledi: 268

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Jeste zemo, ala si obavio.

Kaži mi jel bio ukusan ovaj pantelija
smile-1.gif


lp D
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bil je odličen. kot sem rekel..se še ohladil ni, k se je začel gret. počas smo vrtel, mi smo pa zalival t robidovim vinom. 11 kil spucanga, mehko, sočno..kaj nej ti rečem.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zjutraj zaklano, 3 ure pozneje nataknjeno in nasoljeno
.

Jeste vi neki pečikurci.......kaj pa da mal odleži....da se adrenalin razgradi v mesu in da dobi okus meso?
bonk.gif
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
meso je najbolje, če s epečen preden se ohladi..ali ko mine krč..to je 24 do 48 ur po aktu.

ta ni bil nič andrenalinski, ker ga niso ne lovili, ne podili, ne elekrificirali.. je bil tko topel, mehak..k..k puter.

zdej si pa predstavlji hobotnico.
najprej jo loviš podvodo, potem ujameš, daš na suho in z bejzbolko mlatiš pol ure. kaj ma šele to andrenalina
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej ni bil Mario, da bi se nataknu. je mel jajca, tko da tut latoya ni bil.

zdej pa..a bomo mi v gurmanskem kotičku govoril o tem kako je ta zrezek umru, preminil..al kakšnega okusa je bil..pa kere začimbe.
aja..ti se pritožuješ nad mojim neznanjem količenja. no, to ne sprejmem. trdim, d aje bil odličen, neadrenalinski. v primerjavi s kalvnico..čist sproščen.
 

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Daj nam še zaupaj dobavitelja, če lahko javno, če ne pa zasebno. Pa če je bila še kakšna posebna priprava, poleg seveda obvezne soli.
Sam zadnja leta največ tega pojem kar se tiče mesa, samo z dobavitelji je vedno problem, da je res mlado, tam 10kg max. Saj 11, kot v tvojem primeru še tudi gre. Samo da ga jaz kar zamrznem, pa potem malo po malo. Pa seveda dobro rdeče vino zraven ne sme manjkat
nahrung002.gif
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.079
5.653
113
No če bodo potrebe...kar bodo sva na vezi kle...pa i po tel. potem