Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dobil sem okoli 460 tisoč evrov predujma, nekaj časa sem dobival mesečno nadomestilo štiri tisoč evrov, kar je bilo zame odlično. Ta denar sem dobil na račun, bilo je transparentno.
Na začetku zaslišanja je Cekuta povedal, da Janeza Janšo, Jožeta Zagožna, Karla Erjavca, Ivana Crnkoviča, Petra Zupana in Albina Gutmana osebno ne pozna. S katerim od njih se je mogoče srečal le na kakšnem sejmu ali sprejemu. Prav tako se z Janšo ni nikoli pogovarjal o Patrii. Pozna pa Patriinega pogodbenega partnerja v Sloveniji iz časa poslov z dobavo oklepnikov Hansa Wolfganga Riedla in poslovneža Walterja Wolfa. Na kakšen način ju pozna, ni želel povedati.
Meni tudi ni jasno, kaj je juræek sploh poæel? Baje je bila neka splošna pogodba, v bistvu mu ni bilo treba niæ narediti, le malo pobrskati po netu, za to je bil dobro , pa eden vodilnih proizvajalcev kolesnih oklepnikov je našel za to delo ravno njega, nekega slikarja?
janši pa lahko očitamo najmanj pomanjkanje čuta za umetnost
Na začetku zaslišanja je Cekuta povedal, da Janeza Janšo, Jožeta Zagožna, Karla Erjavca, Ivana Crnkoviča, Petra Zupana in Albina Gutmana osebno ne pozna. S katerim od njih se je mogoče srečal le na kakšnem sejmu ali sprejemu. Prav tako se z Janšo ni nikoli pogovarjal o Patrii. Pozna pa Patriinega pogodbenega partnerja v Sloveniji iz časa poslov z dobavo oklepnikov Hansa Wolfganga Riedla in poslovneža Walterja Wolfa. Na kakšen način ju pozna, ni želel povedati.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.