J je Cekuti odnesel grafiko? Nova afera?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.099
2.888
113
Dejmo vsi skupaj: MUUUUUUUUUUUUUUUUUUURGLEEEEEEEEEEEEEEEE
stupid-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
WTF, a je ta tip mal šizofren, kaj je sploh svetoval, WTF. nič ne štekam. nobenga odgovora nisem štekal.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
[Se pljuva po Janši? Potem 100% drži.

Najbrž res.

Pa da uravnotežimo zadevo; tudi kadar se pljuva po Jankoviču, najbrž drži.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.127
1.278
113
42
Pa to da Stieber že 3 tedne odpira butaste teme tudi drži. Nima nič za delat?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Res je umetnik ...

Dobil sem okoli 460 tisoč evrov predujma, nekaj časa sem dobival mesečno nadomestilo štiri tisoč evrov, kar je bilo zame odlično. Ta denar sem dobil na račun, bilo je transparentno.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Patria: Da ne bi škodil sebi, Jure Cekuta na večino vprašanj ni želel odgovarjati

Na začetku zaslišanja je Cekuta povedal, da Janeza Janšo, Jožeta Zagožna, Karla Erjavca, Ivana Crnkoviča, Petra Zupana in Albina Gutmana osebno ne pozna. S katerim od njih se je mogoče srečal le na kakšnem sejmu ali sprejemu. Prav tako se z Janšo ni nikoli pogovarjal o Patrii. Pozna pa Patriinega pogodbenega partnerja v Sloveniji iz časa poslov z dobavo oklepnikov Hansa Wolfganga Riedla in poslovneža Walterja Wolfa. Na kakšen način ju pozna, ni želel povedati.

sprasujem se.gif

Mogoče ga je zamešal z Ivanom?
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Meni tudi ni jasno, kaj je juræek sploh poæel? Baje je bila neka splošna pogodba, v bistvu mu ni bilo treba niæ narediti, le malo pobrskati po netu, za to je bil dobro , pa eden vodilnih proizvajalcev kolesnih oklepnikov je našel za to delo ravno njega, nekega slikarja?
confused-1.gif

janši pa lahko očitamo najmanj pomanjkanje čuta za umetnost
evil.gif

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Patria: Da ne bi škodil sebi, Jure Cekuta na večino vprašanj ni želel odgovarjati

Na začetku zaslišanja je Cekuta povedal, da Janeza Janšo, Jožeta Zagožna, Karla Erjavca, Ivana Crnkoviča, Petra Zupana in Albina Gutmana osebno ne pozna. S katerim od njih se je mogoče srečal le na kakšnem sejmu ali sprejemu. Prav tako se z Janšo ni nikoli pogovarjal o Patrii. Pozna pa Patriinega pogodbenega partnerja v Sloveniji iz časa poslov z dobavo oklepnikov Hansa Wolfganga Riedla in poslovneža Walterja Wolfa. Na kakšen način ju pozna, ni želel povedati.

sprasujem se.gif

Mogoče ga je zamešal z Ivanom?
hysterical-1.gif

Najprej pravi,da Janšo pozna samo bežno,v intervjuju pa,da je bil Janša pri njem in verjetno ukradel kako grafiko
hysterical-1.gif