Izvoz in uvoz Klik certifikata, kolikokrat gre?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Torej pred časom sem zaradi servisa prenosnika zopet izvozil certifikat na svoj usb spomin. Ko sem certifikat ponovno uvozil nazaj, stran klika ni več dosegljiva (okno s certifikatom se mi odpre). Ali je krivo prepogost izvoz in uvoz certifikata? Certifikat sem pravtako preimenoval je morda vzrok v tem?

lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na število ni omejitev.

Kaj si preimenoval ? Certifikat je zaščitena celota, nimaš kaj, niti ne moreš nič preimenovat.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Ponovi postopek po navodilih banke (imaš na strani banke v pdf.). Če ne bo šlo, kliči številko za reševanje težav in jim poveš katera numerična koda se ti izpiše. Če si pa kaj preimenoval in ne veš kako je bilo prej pa verjetno ni rešitve.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Ja pogledal navodila še enkrat, preimenoval sem ime datoteke ...sedaj se sprašujem če je morda problem v tem ker sem si predkratkim namestil brezžični router.. je možno da so težave tukaj??

lp

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
ja tudi jaz sumim da sem zajebal pravilni postopek ker me je pred izvozom vprašalo v katero datoteko naj se certifikat izvozi in sem moral vtipkati ime in sem ga preimenoval v kluc ( končnice ne vidim nikjer ) pod lastnosti pa mi napiše da se datoteka odpira z:Crypto Shell Extensions
končnica bi verjetno morala biti ptx?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
evo našel še eno kopijo certifikata(končnica pfx) na cd-ju...ta certifikat sem že prej uporabil pa mi sedaj tudi ne dela...bemtiš
sumim wireless

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.580
4.508
113
49
Na sončni strani ALP
Problem za izvoz se ti pojavi, če pozabiš kljukico pri uvozu, da boš lahko izvašal certifikat.
Če nisi obkljukal možnoszi za izvoz, ga ne boš mogel več izvozit. Karkoli boš že uspel potem
izvozit, ne bo več delovalo. Cetrifikat ti da potem med Druge ljudi, al kaj je že.