Izposoja karavana / manjšega kombija čim ceneje

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Kje bi se dalo najceneje izposoditi malo večji karavan ali manjši kombi (npr. Traffic, Vivaro, Vito) čim ugodneje?
Potreboval bi ga za 1 dan (to soboto), za relacijo Lj - Celovec - Lj.
Zaenkrat imam najugodnejšo ponudbo za 60€ (malo večji kombi, P. Boxer). Ve kdo za kakšno ugodnejšo varianto?
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
No če je boxer tovorni oz zadaj brez stekel, boste spredaj še vedno sedeli trije. Sopotnika sicer bolj slabo ker je ena dvojna klop, ampak ne bo panike.

V kolikor je komu rado slabo čez ljubeljske ovinke, boš kombi nabasal FUL ali Ljubelj medtem zapade sneg, boš pač kupil še tamalo A vinjeto in keširal tunel Karavanke. Pa se mi zdi da bo še vedno ceneje kot kaka dostava.

Aja, v sobotah je gužva v Ikei obupna, najbolš da si malo pred 9o že tam.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Tam od AC proti Zalogu so neki kombiji z napisom rent-a-kombi 50 EUR/dan, kaj dosti ceneje ne bo šlo. Zunanjost omenjenih kombijev mi ne vliva ravno zaupanja za vožnjo čeu Ljubelj.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Smo se odločili da gremo raje v petek, pa bi potrebovali kombi za 4 osebe (Trafic, Vivaro).
Sklepam da bi lahko v tak kombi spravil malenkost manj kot 2m dolgo zofo, ali se motim?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Se motiš...če daš 4 osebe v trafika ti potem zmanka placa.....vzameš tovornega...tri osebe spredaj....dolžina tovornega prostora spodaj je res 240 cm....ampak pri zofi te bo zeznilo to da je pregradna stena postavljena pod kotom in imaš potem dolžino 220cm (če gledamo višino od poda 1m)......nekaj takega............če je pa trafik potniški s sedeži pa kar sedeže ven pa bo....al pa jih podreš če se da.

Jaz imam tovornega pa vem....tistega s sedeži pa ugibam :D

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
No potem se pa mogoče še srečamo
smile-1.gif

Mi smo štirje, pa še nekaj prostora za nakupljeno robo potrebujemo, tako da tudi če bi imel prostor, ga nebi bilo dovolj
smile-1.gif

Zaenkrat imam pa najugodnejšo ponudbo potniškega traffica za 60€ in 250€ kavcije, če se z vozilom kaj zgodi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
+benz, a ne?

jah pa res nobenega v okolici ne poznaš da ga ima? kakšen privatnik?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
No potem se pa mogoče še srečamo
smile-1.gif

Mi smo štirje, pa še nekaj prostora za nakupljeno robo potrebujemo, tako da tudi če bi imel prostor, ga nebi bilo dovolj
smile-1.gif

Zaenkrat imam pa najugodnejšo ponudbo potniškega traffica za 60€ in 250€ kavcije, če se z vozilom kaj zgodi.

Kaj pa, če bi se s kombijem peljala 2, 2 pa z osebnim?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Kljuke in prikolice nimam, z osebnim se pa tudi nebi vozili zraven, bo ceneje s kombijem
smile-1.gif

Sem se že kar zmenil za najem potniškega Boxerja (65€ z DDV), pa še varščine ni treba plačati. Pri večini izposojevalcev pa zahtevajo 300€ varščine.
shocked-1.gif