Izpit iz varstva + ocena + zdravstveni pregled..

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Žena je danes odprla popoldanski s.p. in po zakonu mora kar najhitreje opraviti:
- izpit iz varstva pri delu
- izdelava ocene tveganja
- zdravniški pregled

Je kdo že raziskal to področje in mi lahko pove, kje v Ljubljani bi vse to dobil najceneje. Očitno je, da je to samo nepotreben strošek (sploh pri njeni svetovalni = pisarniški dejavnosti), ampak menda ga je potrebno vsakih 5 let pač plačat..

Hvala!

I

Izbrisan uporabnik 474

Mene so prejšnji teden poklicali iz zavoda sami, da so zvedeli, da imam s.p., mi povedali kaj rabim in rekli, da mi dokumentacijo z izpitnimi polami vred pošljejo po pošti - s položnico vred. Ko je položnica plačana (in papirji vrnjeni), pošljejo vso potrebno dokumentacijo.

Cena "paketa" 219€

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
To je drago, na netu sem našel za 114 EUR z DDV, izpit pa opraviš online
smile-1.gif

Pa iščem še cenejšo varianto.. oz. vzorec za oceno tveganja, ki ga lahko menda napišeš tudi sam.

I

Izbrisan uporabnik 474

Izpit iz varstva pri delu + ocena tveganja + požarna varnost = 219€
Zdravniški izpit pa v lokalni ambulanti

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Zdaj je moderno, da si kar doma v Wordu sam urediš potrebno dokumentacijo, tudi Comic Sans je dovoljen...
tongue-1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Temo o oceni tveganja sem odprl par postov nizje. Preberi tisto.
Zdravniskega pregleda in VPD ni potrebno opravljati, ker ima (verjetno) narejenega pri dolodajalcu (VPD velja dve leti). Razen, ce se delo zelo razlikuje.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Požarne varnosti pa niso omenjali? To je tudi potrebno, čeprav je poslovni naslov pri nas doma? Delo pa izključno terenske narave?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ne pustire se nategnit ZAVODU ZA POŽARNO VARNOST ker so nateguni kateri nimajo licence za opravljanje izobraževanj iz varstva pri delu, prodajajo pa jih ravno novoustanovljenim.

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
OZS Moste-Polje meni sofinancira 100e zdravniški, 100e za oceno tveganja, ostalo kar potrebujem pa v celoti: prva pomoč, varstvo pri delu... najdel sem v reviji Most in takoj sem šel prijavit, pogoj je bil plačevanje članarine.