Islamizacija Evrope - priseljenci - obvezen ogled

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Ali bo Evropa čez 50 let samo še ostanek današnje Evrope??

Oglejte si spodnje posnetke na youtube (vse prevedeno v Slovenščino) in videli boste s kakšnimi težavami se spopada današnja Evropa in kaj lahko v kratkem doleti tudi Slovenijo. Sicer pa je priseljencev z juga (zadnjih 15 let) tudi pri nas čedalje več.

Islam je velika grožnja Evropi in samo upamo lahko, da se bodo politiki spametovali in da ne bodo še bolj zavozil Evrope, saj lahko se prav kmalu zgodi, da Evrope kot jo poznamo danes, ne bo nikoli več.

Po ogledu posnetkov sem prepričan, da nebo nobenega več, ki bi podpiral vstop Turčije v EU.

Playlist: Islam v Evropi
Description: Islam v Evropi; napovedniki in Vstop Turčije v EU.

https://www.youtube.com/view_play_list?p=327C9311EFFD70E2

--------------------------------------------------------------------------------

Playlist: Multikulturnost v Angliji
Description: Anglija - čigava Anglija? Angleški dokumentarec iz sredine 70-ih let, ki odkrito govori o problemih s priseljenci.

https://www.youtube.com/view_play_list?p=B3D9C9B40BA15730

----------------------------------------------------------------

Playlist: Lepote multikulturne Evrope
Description: Različni posnetki o "lepotah" multikulturne Evrope.

https://www.youtube.com/view_play_list?p=5CE90236716A3C27

Vredno razmisleka...

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.657
4.047
113
Pred 50 leti v Evropi tudi ni bilo nobenega Jugosa, danes jih je polna Evropa... pa nobenega "obarvanega", pa nobenega "arabca" in "kitajca"... pač se stvari spreminjajo.... Tako da je že danes Evropa samo še ostanek Evrope izpred 50 let... in teli filmčki so navadna neumnost.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Sej filmčku niti pogledal nis pa govoriš da so neumnost.
Ne govort takih gluposti. Saj če bi pogledal filme, bi ti blo vse jasno kaj in kako. Kako se obnašajo priseljenci, vse dokumentirano in z dokazi, ter kako zavračajo zahodno kulturo, običaje in zakone. Želijo si vse podrediti. In se ne prilagajajo okolju, kamor so se priselili. Zakone želijo imeti v svojih rokah.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jao [censored] kva ma tip nadležen glas
bonk.gif

Da se mu da ... s temi posnetki bo res preprečil vstop Turčije v EU.
bonk.gif

Kot je že Budi reku, tko je pač se svet spreminja in gre s časom naprej.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Globalizacija momci. Tako kot je v avstraliji cedalje vec slovencev, bo tukaj cedalje vec tujcev. Ze tako so anglezi pokupili polovico bleda oz gorenske

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jebala te Avstralija.
grin1.gif

Poglej kaj se dogaja tukaj v Sloveniji. Na vsakem pofukanem kotičku maš "sveži" burek i kebab. Čakam na džamijo. Me pa zanima, če kdo ve kakšen zvočni sistem bodo obesili na minaret? Upam na BOSE, Harman&Kardon oz. še kaj močnejšega, da vidijo kaj pomeni imeti jebene pozive na molitve po 3x na dan. Vašar svaki dan.
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadnji...

Dajte meni kar 10 dnevni ban zaradi rasne nestrpnosti in holokavstnega pobijanja.
(kot da sem napisal rasističen post; neda se mi pisat ker bote zbrisali in banali, tako
da kar ban, pa mi ni treba nič pisat)

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Koga? muslimanov?

kaj imam jaz z njimi? Razen da razliko od tebe vem da jih k molitvi kličejo 5x ?
bonk.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Nisem pogledal vseh filmčkov. Prepričan pa sem, da mora Evropa na svojem ozemlju zagotoviti spoštovanje pravic avtohtonih Evropejcev. Ena od teh pravic je tudi pravica do umetniške svobode. Protesti proti karikaturam v danskih časopisih, odobravanje umora Thea van Gogha zaradi njegovega filma, pozivanja k uničenju danske in podobne zadeve, bi morale biti sankcionirane z izgonom priseljencev v njihove matične države. Enostavno, tistemu ki vzklika taka gesla na ulici se da dve možnosti prostovoljni ali pa prisilni odhod iz EU z zaplembo premoženja (povračilo stroškov) in dosmrtna prepoved vstopa na ozemlje EU. Ko se bo kaj takega prvič zgodilo bo nekaj protestov s strani varuhov človekovih pravic (beri: varuhov pravic nestrpnih in neprilagodljivih priseljencev), počasi pa bo narod začel ta sistem odobravat, ker bo ugotovil, da je koristen.

Evropa velja v izvornih državah priseljencev za nekakšen raj, če ga hočejo uživat, ga naj spoštujejo, drugače pa naj jim bo za večno vzeta pravica uživanja tega raja.

Vstop Turčije v EU bo koristil samo multinacionalka in kriminalcem ter uničil Evropo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne vem kaj imaš ti z njimi, jaz vem, da nimam nič niti ne želim imeti. Boli mene kolikokrat kličejo oni na molitev, naj delajo kar hočejo, samo da me ne posiljujeo s svojimi dejanji ter razmišljanjem.
Nedolgo nazaj imel debato z Nemci o turških priseljencih. Otepajo se jih kot hudič križa. A sedaj je prepozno, ker ne opravljajo več samo nižjih delovnih mest, ampak so se prebili tudi na višja delovna mesta. Posledično službe dobivajo samo Turki. Pa niso samo Turki problem. Na sejmu v Frankfurtu skoraj sami Kitajci, po 30 v skupinah, če ne več.

Tisti, ki pa podpirate izgradnjo džamije pa svetujem izlet v bližnjo Bosno, da vidite kako lepo in prijetno izgleda ter se sliši.
crazy1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.507
117
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jebala te Avstralija.
grin1.gif

Poglej kaj se dogaja tukaj v Sloveniji. Na vsakem pofukanem kotičku maš "sveži" burek i kebab. Čakam na džamijo. Me pa zanima, če kdo ve kakšen zvočni sistem bodo obesili na minaret? Upam na BOSE, Harman&Kardon oz. še kaj močnejšega, da vidijo kaj pomeni imeti jebene pozive na molitve po 3x na dan. Vašar svaki dan.
hysterical-1.gif

Stavim da hodis na ta burek in kebab. V bistvu bi se na tvojem mestu cudil, zakaj slovenci ne odprejo cesa podobnega...
Raj grem na burek kot na "ameriski" McDonalds, proti cemu verjetno nimas nicesar.
Drugace sem pa v mladosti nonstop p....l na vikend zvonenje cerkve zjutraj, non-stop je cinglala. In to sred ljubljane.