Iščem ugodnega optika.. v LJ

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
..in sicer imam že izbran model očal (Eschenbach crush - brez okvirja, titanflex), samo zadeva je zato, ker jo imajo pri fensi optiku v City parku draga. Torej me zanima kakšen ugoden optik v LJ, ki ima na voljo te modele..

Hvala!

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Optika Planinšek-Lah Logatec. Družinska optika (mož, žena), izvajajo tudi meritve vsak dan. Poklič in vprašaj.

OPTIKA PLANINŠEK LAH,
ŠPELA LAH PLANINŠEK S.P.
Tržaška cesta 17, 1370 Logatec

01 754 33 88

Nazadnje urejeno:

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Ena od hčerk in njen mož sta šla na svoje, imata pa nižje cene, saj sta tudi izven Ljubljane. Sam sem z njimuno storitvijo zadovoljen zato sem tudi napisal ta post. Ker pa je oprtika nova imata tudi nove naprave za merjenje dioptrije

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Samo za info - imajo čisto iste priporočene cene dobaviteljev, kot drugod.. Nič ceneje
frown-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jaz sem kupila pri Babniku (Tržaška, greš čez Dolgi most če greš iz centra Lj) in dala za vse skupaj (leče in okvirje) manj kot 50€ (s tem da mi je zavarovalnica krila 30€ al kok že).

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Ko sem se jaz zanimal za nakup drugih očal, je bila cena z enakimi šipami (antireflex, stanjšane, plastične) in cenejšimi okvirji;
- Hartlauer - 185€
- Krstič - 240€
- Clarus - 310€

Pri Hartlauerju imajo na žalost bolj malo izbire, je pa zato cena najugodnejša.

Pri Lahu me pa ne vidijo nikoli več, ker so me enkrat že za***.

Nazadnje urejeno:

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Tjaša, koliko pa imaš dioptrije? Cilindra maš kej? Ker 50 EUR je zastonj, jst takoj naročim 3 očala za tak denar...

Stupo ima kar realne cene... Sam jst bi ti odsvetoval Hartlauer, čeprav je najcenejši. Sem slišal že za par primerov in pri enemu bil tudi prisoten. Fora je bila v tem, da šipce nimajo po celotni površini enake dioptrije oz. nekaj podobnega...

Lah je res drag ampak se spoznajo na svoje delo... Se pa strinjam, da je predrag!