Iscem peno v kosih - polnilo

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Pozna kdo kaksno podjetje, ki izdeluje peno v kockah ali kroglicah... recimo tako kot je bila vcasih polnilo v blazinah?

Gugl ne najde nic pametnega, tistih nekaj potencialnih zadetkov v pirsu ima pa nedelujoce spletne strani. :p

lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ah, nekaj sem našel. V kostume smo dajali kot polnilo koščke pene proizvajalca PLAMA-PUR . Na spletni strani pod izdelki tega sicer ni (dobi se pakirano v vrečah velikosti manjšega povštra), torej sklepam da je to odpadek pri proizvodnji drugih penastih izdelkov. Kje smo kupovali se pa ne spomnim
confused-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Astra jama ni tista 'Astra' nasproti Plave lagune za Bezigradom? Ker tam so mi vceraj razlozili, da ta ne obstaja vec in grem lahko pogledat samo v Merkur za vogalom...
tongue-1.gif

lp

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
To peno naj bi delal PLAMA Podgrad, pokliči tam.

Astra trgovina v Jami je pa zdaj v lastništvu Merkurja, zato je tam sedaj marsikaj drugače, kot je bilo. Se pa tam še vedno dobi tehnična guma in razni tehnični materiali, je pa bolj prebrano vse skupaj. Poliuretansko peno naj bi pa še vseeno imeli.

Vsekakor pokliči v Podgrad pri Ilirski Bistrici.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Sem ze narocil. Sicer bo postnina prisla vec kot paket, ampak ok... bomo preziveli.
grin1.gif

lp