iščem novo športno aktivnost

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Torej. Sem konkreten možakar (105kg, 190cm), pred časom športno zelo aktiven, žal pa me je povozil življenski tempo in sem se slabi dve leti izredno zanemaril kar se tiče gibanja. Posledično so se mi začele pojavljati obloge, odvečni kilogrami in slabo počutje v smislu "zategnjenosti" ter slabe kondicije. Pred tem sem se aktivno ukvarjal s kettlebeli, saj mi je sama vadba fantastična, žal pa se le s težavo vrnem na tista pota, saj so termini vadb za moj prosti čas, neustrezni. Vadil bi rad po 20:00 zvečer, tekom dneva mi obveznosti to stežka dopuščajo. V najstniških in skozi 20 ta leta sem bil kar nekaj let tudi aktiven na fitnesu, tako da razmišljam, da bi se vrnil na klopi ter na ročke. Mi lahko priporočate kakšen fitnes, ki je odprt relativno dolgo (torej da grem lahko ob 8ih zvečer na trening) pa da so ljudje kolikor toliko kluturni. Če je le možno pa lokacija Kamnik, Domžale, Mengeš in podobno..ni pa se problem zapeljati tudi do Lj.

Torej imate kakšne predloge za kakšno dobro varjanto, morda pa tudi za kakšno drugo vadbo, da ni ravno fitnes (ker npr. proti kettlebelu mi je fitnes res dolgočasen oz. manj zanimiv ampak enostavno moram zopet začeti migati).

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Priporočam crossfit, če te zanima, imamo v soboto "odprta vrata" lahko prideš poškilit.
zmaga.gif

Več info ti lahko dam na PM, da ne SPAMam.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
S crossfitom sem se spoznal že znotraj Vigor grounda (bivši Kettlebell center). In ja vem, je fantastična zadeva, samo kako imate pa obratovanje?
smile-1.gif

4x8...po tvoji logiki so športniki sami samski moški?
smile-1.gif

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
najkasnejši treningi so ob 19:30. člani prejmejo razpored treningov za prihajajoči teden in se označijo pri katerem bi šeleli sodelovati, max je 9 oseb.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Igraj s kolegom ali punco (ženo) 2x na teden squash. Ni potrebno pretiranega znanja za vihtenje loparja samo gas za žogico...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Imam zelo dober predlog. Organiziram ti akcijo in greste vsi s prevec casa in energije ceste popravljat, ki so v zelo slabem stanju. Pa se koristno se bo ta energija pretvorila v nekaj dobrega.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Igraj s kolegom ali punco (ženo) 2x na teden squash. Ni potrebno pretiranega znanja za vihtenje loparja samo gas za žogico...

Ali pa badminton. Sicer pa, če imaš doma nekaj kvadratov frej, si lahko nabaviš kettlebelle in jih swingaš, rabiš itak najveæ ene 3 različne?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Badminton so imeli svojčas v Harmoniji v Mengšu ne vem pa če je še in kolko je kaj prosto. Pa meni podlaga ne ustreza najbolj oz mojim kolenom.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Imam zelo dober predlog. Organiziram ti akcijo in greste vsi s prevec casa in energije ceste popravljat, ki so v zelo slabem stanju. Pa se koristno se bo ta energija pretvorila v nekaj dobrega.

Gospod pametni. kaj pa ce nebi nekaj na prvo zogo ocenjevali cloveka? Imam dve sluzbi, hcerko in se studiram zraven. tako da ne govori neumnosti. telovadbo potrebujem ze samo zaradi rednih tenziskih glavobolov, kaj je vzrok pa prepuscam tvoji domisljiji.

Sicer pa hvala vsem za predloge. bom malce pogledal za badbintonom ker sem ga ze kar nekaj preigral. kettle bi nabavil ampak jih bo treba pocasi nabrat..rabil bi jih cca 6 kar pa ze kar nanese
smile-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Fitnes Moj Fit? Je v Industrijski coni v Črnučah. Sedaj odpira še eno podružnico v Jaršah, tako da boš lahko z eno karto obiskoval dva fitnesa.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Gospod pametni. kaj pa ce nebi nekaj na prvo zogo ocenjevali cloveka? Imam dve sluzbi, hcerko in se studiram zraven. tako da ne govori neumnosti. telovadbo potrebujem ze samo zaradi rednih tenziskih glavobolov, kaj je vzrok pa prepuscam tvoji domisljiji.

Sicer pa hvala vsem za predloge. bom malce pogledal za badbintonom ker sem ga ze kar nekaj preigral. kettle bi nabavil ampak jih bo treba pocasi nabrat..rabil bi jih cca 6 kar pa ze kar nanese
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
uff Mejduš...ista prispevka v razmaku nekaj ur. Mislim, da vem kaj je razlog. Modi prosim pobrišite enega. Sem preko telefona pisal in sem imel zgleda v cashu ravno oddani prispevek in se je ob refreshu znova oddal
bonk.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
V Domžalah je Ottelo, v Kamniku Sokol. Nisem še bila, ampak kolikor berem sta OK. Imajo tudi Les Mills programe ... ti zelo priporočam Body Pump ali CX works
smile-1.gif