Iščem lektorja - diploma

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mi lahko kdo koga priporoči, ki hitro in dobro lektorira in ni "zlatar" (beri: cena za študentski žep)?Pa da ni kak šalabajzer, ki ima slabšo slovnico kot jaz
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pa a ni ena uporabnica tle gor napisala, da lektorira? cena se mi je zdela zelo sprejemljiva

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
e točno to
cheer.gif

v glavnem sem preračunavala zase in se mi je zdelo kar poceni.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
e točno to
cheer.gif

v glavnem sem preračunavala zase in se mi je zdelo kar poceni.

Poceni ni zmeraj okej. Jaz kasiram 3 EUR, ker se ne podcenjujem, saj nisem tega štiri leta gulil na faksu, da bi se prodajal za fakin evro za diplomske naloge. Veliko je takih, ki lektorirajo "hitro, ugodno in poceni" ... marsikdaj sem za takimi moral popravljati.
Jaz bi takim "lektorjem" najprej poslal pravopisno brezhiben tekst pa me zanima, koliko bi jih sploh pokapiralo.

Najbolj fino je, ko ti taki luleki težijo po mailu, kaj si misliš, da imaš tako ceno in da on to dela veliko bolje/ceneje. Zato se izogibam temu, da bi sploh to še oglaševal, ker gre za že izjemno razvrednotene storitve - vsak računalničar, ki ima preveč cajta, lektorira.

helfer757

Zelenc'
24. nov 2009
3
0
1
Sem magistra slovenskega jezika in lektoriram vse vrste besedil, tudi diplome. Za študente je cena zelo ugodna 2,2 evra/stran. Napišem tudi potrdilo o lekturi, ki ga ob oddaji zahtevajo nekateri profesorji. Link: helfer757@gmail.com

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
2,2 evra na stran? Pocen ...ni kaj. Tud 3 evre se mi ne zdi drago. Človek ne rabi lektorirat vsak teden. 1X v življenju...2x...ni drago.