Moj sosed mesar v penziji, nikoli ne je hrenovk.
Pravi, da "flajšmašina vse prenese" in notri zmeljejo ves odpad.
Ni pri Gavriloviču. Lep čas je delal v Avstriji. V začetku so hrenovke delali iz taboljšega mesa. Pozneje so se mesarije "pokvarile".A je delal pri Gavriloviču?
Ko je "mali" sin od šefa, na koncu šihta, gledal vse odpadke, ki jih je pometal in zmetal na kup, in mu je nekaj "v glavi reklo": "Pa šteta, da se baci"...
In hrenovke so, preveri(te) isti dr kot pašteta, samo, da je pašteta že termično obdelana, hrenovka pa "na pol"...
Vsak, ki kuha hrenovko več kot, da se segreje znotraj na 80 stopinj, ve, da jo bo lepo odprlo - koža poči... v moji mladosti je to bil znak, a so hrenovke kuhane...
Svaku jih dela sosed iz svakovega mesa.
Iz tega jutri ne bo hrenovkMatr, na ene je pa korona fejst vplivala.
Je bla sestra za to, da svaka predelate v hrenovke?
sem pozabil kak je delež suhega ledu v hrenovkah. Tako da dvomim da sploh obstajajo z 90% mesa.Katere "trgovinske" pa imajo največji delež mesa notri? Ker mesnih pripravkov ki imajo pod 90% mesa ne kupujem...