Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Tudi sam sem razmišlal o eten-u pa sem se premislil, ker:
-so dokaj nerazširjeni, to pomeni zelo malo različnih romov , mogoče 2 ali 3je
-nekatere aplikacije ne delajo
-se radi kvarijo?? prebral na nekaterih forumih
-nič ni videt, da bi kaj delali na uporabniškem vmesniku, kot naprimer htc z svojo touchflo zadevo, htc home pluginom in že mnogimi htc aplikacijami (camera album, sim manager, audioplayer, action screen itd...)
Kolkor sem uspel zasledit na
www.eten-users.eu forumu, so uporabniki nezadovoljni le z osnovnim (tovarniskim) romom - pocasen odziv, premalo free rama, ipd.
Ko si nalozijo custom rom, ki ga delajo intuziasti (gps slovakia, panot,...) skupaj z nekaj patchi vsi pravijo, da se je njihov eten spremenil v raketo
glede delovanja, odzivnosti, ipd. Najvec intuziastov dela z x800, zato je zanj na razpolago najvec romov in supporta.
Drugace pa nisem zasledil, da bi se v splosnem kaj vec kvarili kot kaksen drug telefon. Izjema je M800, ki ima poleg kopice bugov z original romom (zopet resitev custom rom) velik problem z luscenjem barve... Pa se to lahko stejes v "kozmeticne" napake.
Katere aplikacije ne delajo ?
Tolko sem jaz uspel zasledit po forumih (najvec
www.eten-users.eu), ker se ze nekaj casa ogrevam za "all in one" dlancnik, z gps, wlan itd.
Zanima me vase mnenje, koliko se pozna prednost 640 x 480 resolucije (v primerjavi z 320x240) ter razlika med "navadnim" in sirf III gps-om. Eten ima namrec 640x480 ter sirf III gps, kar pa htc-ji nimajo...