Lahko, jaz imam agentko v Lj. in dela vsako leto za več ljudi, to pa zato, ker je mlajša in zna vse naštudirati, hkrati pa te opozori na vse finte pri določenih zavarovanjih pri določeni zavarovalnici. Zanimivo je to, da čeprav npr. ne dela za Triglav je meni za eno varianto svetovala prav njihov produkt in ne svojega, čeprav je potem brez biznisa ostala, mi je pa svetovala, da agenta ne šalter vzamem, ker sem ga že imel, sem ji plačal pijačo in ni bila nič slabe volje, saj pri njej vseeno zavarujem kar nekaj stvari oziroma ne samo jaz, pač razširjena družina, ker urejam za več ljudi .....in bistvo obvlada in zna svetovati, kaj je podzavarovano, kaj je nadzavarovano in opozori na vse finte. Zanimivo, da je tudi mene vprašala ali živim na poplavnem območju, a ker ne seveda npr. tega nisva zavarovala, je pa urejala enemu mojemu znancu iz Črne vasi in se mi je ta kolega takrat pritožil, kako svinjsko draga poplavna zavarovanja imajo,saj je revež samo za to plačal cca 450 eur za večjo hišo ............... No ko sem ga med poplavami vprašal če je še slabe volje se je samo še smejal .......in dodal, ne boš verjel tudi tisto pokvarjeno 4 leta staro Panasonicovo TV mi je zalilo ....