Iščem agenta za več zavarovalnic iz Celja

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Se pridrižujem povpraševanju - za zavarovati imam dva avtomobila AO in kasko kombinacije. Rabil bi agenta iz LJ ali okolice, ki lahko pripravi dobro ponudbo. Podrobnosti na ZS.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kako so lahko ljudje, ki preprodajajo zavarovanja več zavarovalnic objektivni oz. delajo v najboljšo korist zavarovanca?
Za zapolene agente zavarovalnice mi je jasno, da bodo trdili da so najboljša zavarovanja pri njih pa če jim prste lomiš...

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Lahko, jaz imam agentko v Lj. in dela vsako leto za več ljudi, to pa zato, ker je mlajša in zna vse naštudirati, hkrati pa te opozori na vse finte pri določenih zavarovanjih pri določeni zavarovalnici. Zanimivo je to, da čeprav npr. ne dela za Triglav je meni za eno varianto svetovala prav njihov produkt in ne svojega, čeprav je potem brez biznisa ostala, mi je pa svetovala, da agenta ne šalter vzamem, ker sem ga že imel, sem ji plačal pijačo in ni bila nič slabe volje, saj pri njej vseeno zavarujem kar nekaj stvari oziroma ne samo jaz, pač razširjena družina, ker urejam za več ljudi .....in bistvo obvlada in zna svetovati, kaj je podzavarovano, kaj je nadzavarovano in opozori na vse finte. Zanimivo, da je tudi mene vprašala ali živim na poplavnem območju, a ker ne seveda npr. tega nisva zavarovala, je pa urejala enemu mojemu znancu iz Črne vasi in se mi je ta kolega takrat pritožil, kako svinjsko draga poplavna zavarovanja imajo,saj je revež samo za to plačal cca 450 eur za večjo hišo ............... No ko sem ga med poplavami vprašal če je še slabe volje se je samo še smejal .......in dodal, ne boš verjel tudi tisto pokvarjeno 4 leta staro Panasonicovo TV mi je zalilo ....
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
za ljubljano poznam nekoga ki ima vsaj triglav in generali (kaj še od ostaelga ne vem) pod sabo... ker sem že pri obeh imel nekaj zavarovano preko tega
več pa na ZS

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Se pridrižujem povpraševanju - za zavarovati imam dva avtomobila AO in kasko kombinacije. Rabil bi agenta iz LJ ali okolice, ki lahko pripravi dobro ponudbo. Podrobnosti na ZS.

Panoramic, jaz sem zastopnik Zavarovalnice Maribor in GENERALI.

www.zavarovanja.eu

denis_46

Zelenc'
7. nov 2010
2
0
1
Zastopnik za več zavarovalnic... ne predstavljamo se prek medmrežja ter telefona. Ni vljudno in je nepošteno.
Zainteresirani tel : 031-800-216

Se dobimo kjerkoli kadarkoli, ter predstavimo kar nudimo. LP.

Hvala.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik denis_46 pravi:
ne predstavljamo se prek medmrežja ter telefona. Ni vljudno in je nepošteno.
Torej furate bolj celjsko underground sceno?

denis_46

Zelenc'
7. nov 2010
2
0
1
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik denis_46 pravi:
ne predstavljamo se prek medmrežja ter telefona. Ni vljudno in je nepošteno.
Torej furate bolj celjsko underground sceno?

Ne razumem kaj mislite s tem.
Delamo po celi sloveniji in sklepamo različna zavarovanja ter delamo za več zavarovalnic. Pridemo kamor koli.

katjam6

Zelenc'
28. mar 2011
1
0
1
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kako so lahko ljudje, ki preprodajajo zavarovanja več zavarovalnic objektivni oz. delajo v najboljšo korist zavarovanca?

Zato ker agent, ki zastopa več zavarovalnic, človeku ponudi zavarovalnico v skladu z njegovimi željami/cilji/potrebami. Nekdo, ki dela v eni zavarovalnici, mu lahko ponudi zavarovanja le-te, nikakor ne bo rekel: ,,Ti, una zavoravalnica je bolša!'', saj je nekako zavezan, da dela v dobro svoji zavarovalnici in ne ponudi drugih opcij. In dejstvo je, da niso vse zavarovalnice dobre za vse, pri različnih se različno splača zavarovati.
Zato je nek agent, ki dela kot zavarovalniški zastopnik, bolši.

LP,

Katja M

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Jaz pa mislim da se objektivnost meri s provizijo oz. kdo da več da se proda/preferira moja rešitev...

mckompy

Zelenc'
26. apr 2011
1
0
1
Živijo,

če še potrebuješ pomoč, kje se da najceneje karkoli zavarovati, mi lahko javiš. Sem zaposlem v Lj v podjetju, ki imamo pogodbo z vsemi zavarovalnicami. Kontakt: 041-768-528

l.p matej

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
zav, b
ki pa je drazja/cenejsa ampak ponuja bolsa/slabsa kritja

pozabu omenit da je zav.b iz pretelih ne/izkusenj statisticno boljsa/slabsa pri ne/izplacilu skod.

bol je vazn prjatu kasno korist mas ti od doticnega zavarovanja, pol se pa HEBI s takimi driskastimi POSTi k so neuporabni za kogarkol ki to bere razen tebe, ker zate je pa to finale - samo da napises eno skropucalo.