Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik ngc2392 pravi:
ojla, kolega ma ipoda in v golfu (7) mu nikakor ne rata, da bi mu špilal prek aux vhoda. modri zob tudi ne dela. je slučajno zadeva nekompatiblina?
Meni je iphone delal BP, tako da ne verjamem da bi bilo nekompatibilno. Posebej me cudi AUX varianta. A kaj drugega mu pa na AUX dela? Mora pa tudi preveriti nivo glasnosti na AUX.
To niti nima veze.
Kar sem hotel napisati je, da so vtiči (kabli) lahko različni. Vem, da slušalke od Samsunga niso pravilno delovale v Nokiji (ali obratno).
Tako da, naj kabel najprej preveri, če je kompatibilen. Če ne bo šlo pa avto menjat, ni druge.
Kolikor sem jaz slusalke poskusal menjat niso delovale le tiste, ki so imele upravljanje za sprejem in volumen na zici. Klasicne slusalke brez komand in slusalke brez mikrofona bi po moje morala delat BP, enako kabli za priklop.
slušalke na ipodu pa delajo?
pa bilokatere, ne original?
med predvajanjem glasbe naj rahlo vleče konektor ven in notri na ipodu, če se bo kdaj zaslišal zvok
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.