Iphone 6: dodatki za izboljšanje signala

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to potrebuješ za po celem svetu al samo za na točno določeni lokaciji?
Če samo na lokaciji, potem je par dni nazaj nekdo isto spraševal in nabavil antene in oddajnik, ki pa se jih NE priklopi na telefon

v tiste nalepke in ovitke pa ne verjamem...

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Kateri post? Ker vsi posti na to temo so več ali manj neuporabni. Nobeden ne zna oz ne napiše kako se mu obnese uporaba v praksi.

Samo na eni alokaciji. Kolikor sem prebral če se priklopi antena direktno na npr router zadeva šiba.. ojačevalci signala oz priklop antene na ojačevalec pa je bolj kot ne neuporabno oz ni efekta.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Anteno na router??!
smile-1.gif

Ravno oječevalci signala (ki imajo usmerjeno zunanjo anteno) pomagajo. Cenejši ojačajo samo GSM (2G).

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Ja. Sem prebral. V postu je omenjena antena. Ne pa tudi notranji ojacevalec. Anteno pa bi priklopil na Huawei e5776 in baje da zadeva potem dela super. Internet bi imel na tak nacin resen. Potrebujem pa tudi signal za pogovore in taka resitev oz samo antena ne pomaga ker je nimam kam priklopiti.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hmm, notranji oddajnik pa res ni omenjen.
torej potrebujes se notranji oddajnik na katerga se ti bodo povezale vse gsm/umts/lte naprave, tudi huawei, kater potem ne bo potreboval dodatne antene.

Drugač sem jst to kr neki časa nazaj gledal z ebaya, cca 100€ bi me prišlo. Samo se potem nisem odločil.