Iphone 5 baterija

darez

Pripravnik
30. okt 2008
115
3
18
Torej baterija je zanic - ne zdrzi niti pol dneva.
Kako je z zamenjavo neki gledam na ebayu se dobi za 10 eur komplet z orodjem za zamenjavo.
Je kdo to ze pocel? Kksni nasveti kaj kupit da bo solidno tel sluzil se naprej?

Hvala

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Tudi mene zanima, od žene 5-ka drži kaka dva dni, ob zelo mali uporabi. Meni je 4-ka držala komot 5 do 6 dni, in 6-ka sedaj mi tudi 6 dni.
Bi dal na 5-ki menjat baterijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer ni ravno odgovor na tvoje vprasanje... Bolj vprasanje...
wink-1.gif
... Ker dva dni se meni osebno zdi cisto normalno, ce se telefon uporablja vsaj za osnovne nacine komunikacije in sem in tja za kaksno drugo zadevo, ki jo smartphone omogoca...

Upam, da ne bom s tem sprozil plazu sporocil
wink-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
telefon imam za maile, nekaj klicev strank na dan in to je to. manj kot 4 dni še ga nisem polnil. torej, uporabljam ga samo za firmo kot telefon, ne igram se nanj, ker nimam časa. maili in klici. če bi za moje potrebe držala baterija dva dni, bi ga zamenjal.

darez

Pripravnik
30. okt 2008
115
3
18
Ne, ne ustreza temu, ker je bil v casu garancije ze zamenjan za refurbishment in od takrat je eno leto in baterija je res v obupnem stanju. A obstaja mogoce kksn reset baterije oz kaj podobnega?

Torej nima nihce nikakrsnih izkusenj z menjavo?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik darez pravi:
Ne, ne ustreza temu, ker je bil v casu garancije ze zamenjan za refurbishment in od takrat je eno leto in baterija je res v obupnem stanju. A obstaja mogoce kksn reset baterije oz kaj podobnega?

Torej nima nihce nikakrsnih izkusenj z menjavo?

Ce je bil zamenjan v Sloveniji na uradnem pooblascenem servisu, je bil zamenjan z novim in ne z refurbished... Sicer to niti ni pomembno ... vseeno za vsak slucaj poskusi na tisti strani vpisati serijsko stevilko...

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Prvo preveri kater app ti najbolj žre baterijo. Meni je recimo najbolj žrl koledar in sem zbrisal račun za sinhronizacijo in ga ponovno nastavil, pa je blo ok, baje je bila to napaka na novem iOs 8 sistemu.

Če boš menjal baterijo prvo preveri oznake na stari bateriji in kupi identično oznako, da se ne boš nategnil tako kot jaz, ker mi na koncu prodajalec ni hotel vrniti kupnine, ker se kao številka modela ni ujemala z tisto, ki jo imam v aparatu, kljub temu, da mi je prodal zanič baterijo (napetost je bila pod 3V).

Drugače pa imam sedaj baterijo iz eBay-a za 10€ in mi normalno drži dan poredko tudi dva, odvisno kolk sm "produktiven"