Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
imam windows vista, ko hočem inštalirati windows xp mi takoj na začetku izpiše da ne more inštalirati ker ne najde nobenga diska. a treba kej nastavit v biosu al pa kej tazga? mam pa hp 6820s prenosnik
Hja, to velja samo v primeru, da jih imaš na disketi - sicer pa uporabi programček nlite, s katerim vkomponiraš gonilnike v samo inštalacijo, tako da ti pozneje ni treba nič dodajat.
stein hvala ti, vrjetno majo druge blagovne znamke drgač napisano v biosu. zdj me pa še neki zanima. neki sm bral da morš updejtat ene driverje za sata controller al neki podobnega da lahko nazaj prklopiš sata native mode na enable, pa me zanima če je kdo to počel za točno ta model k ga mam: hp 6820s pa če bi lahko napisu postopek. hvala
SATA je nateg ljudstva in nič drugega. Pozabi npr. obljubljenih 300MB/sek pri SATA 2 (vodilo ima že res tako prepustnost, diski pa niti slučajno ne dosegajo take brzine).
Saj PATA tudi ne. Zakaj je nateg ?
SATA ima tanjši in bolj priročne kable, konektorje tudi.
SATA je preprostejši za nastavit. (ni nič za nastavit, za razliko od master/slave kaosa pri PATA)
Itd...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.