Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Takole, oče bi si po približno 10 letih spet omislil tole živalico, pa me zanima, ali ga je sploh mogoče dobiti pri nas. Nekaj sem slišal o nekih rejcih v Kopru, vendar nič oprijemljivega. Kupili bi izključno mladiča.
Ja to je ta zverina, tudi sam sem pred časom zanimal zanj, ampak sem obupal. Pri nas menda ni več rejcev, v trgovini ga kupit je pa tudi bolj tako, tako.
Občasno se kak pojavi na Hrvaških www oglasnikih, ampak je riskantno žival švercat čez mejo...
Mogoče bi bila dobra ideja pozanimat se v Avstriji, italiji, Madžarski...
Tole je to zadeva ja, naš je precej dobro znal govorit, pa tudi ven iz kletke smo ga spuščali, da je letal po dvorišču in nato prišel sam nazaj. Takrat smo ga kupili na sejmu v Italiji, danes pa ga ni nikjer za dobit.
Citat: Uporabnik crashednburnt pravi:
Tole je to zadeva ja, naš je precej dobro znal govorit, pa tudi ven iz kletke smo ga spuščali, da je letal po dvorišču in nato prišel sam nazaj. Takrat smo ga kupili na sejmu v Italiji, danes pa ga ni nikjer za dobit.
Ne vemo, možno. Enkrat ga je oče spustil ven, medtem pa je pršla ena stranka in je pozabil, da ga je vn spustil. Zvečer nas je žlahta z drugega konca vasi klicala, da je bil pri njih, vendar ga nismo dobili več ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.