Pred cca.tremi urami sem bil priča incidentu, ki se je zgodil v Domžalah. Ženska, stara cca. 50 let je prečkala cesto pri rdeči luči na semaforju. Na drugi strani jo je pričakal in jo hotel popisati. Ženska se je ful razburila, začela vpiti...Policaj ji je nekaj dopovedoval, ona pa se je kar odločila, da gre. Vlekel jo je za bondo, ona pa se mu je iztrgala in kar šla, policaj pa seveda za njo. Če z deset metrov se je spet ustavila, spet vpila in spet gasa naprej. Tako nekajkrat. Ko sta zginila za vogalom, sem šel za njima, ker sem šel v isto smer, pa je ženska že ležala na tleh in vpila, da jo tepe.
Seveda se je že začel zbirati folk in se zgražati nad policajem, ki jo je le še naprej mirno opozarjal, da jo bo prisiljen vkleniti in odpeljati na postajo, če v postopku ne bo sodelovala. Ko sem se nekaj minut kasneje vračal, pa jo je že vklepal v lisice, na prizorišče pa sta pridrveli DVE marici.
Sicer ne maram kaj preveč policajev, ampak v tem primeru mislim, da je policist moral speljati postopek do konca in si je ženska sama kriva, ker mu ni hotela povedati podatkov. Pa sigurno bo zdaj še večjo kazen plačala. Polna luna.press
Sicer ne maram kaj preveč policajev, ampak v tem primeru mislim, da je policist moral speljati postopek do konca in si je ženska sama kriva, ker mu ni hotela povedati podatkov. Pa sigurno bo zdaj še večjo kazen plačala. Polna luna.press