Imate radi SLOVENIJO ?

Ali imate radi Slovenijo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Čist preprosto vprašanje, prosim da pred klikom na anketo dobro premislite ali imate radi Slovenijo ali ne....

Jaz sem kliknil DA
cheer.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
seveda, zato sm pa volil Jankoviča! Ampak eni je ne marajo in so volili Janšo!

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Meni se zdi, da ni težava v tem, da ljudje ne bi marali Slovenije... če pa nismo sposobni dati na voljo in izvoliti primerne politike, smo si pa pač sami krivi in sami sebe v $"IT% brcamo
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kako lahko imaš rad državo, ki ti nemore nudit povprečno solidno plačanega dela, da si do tridesetega leta kupiš 50m2 stanovanje in
nov avto srednjega razreda?

Foter je štartal kot navaden uradnik in je pri tridesetih imel odplačano 85m2 stanovanje in novo stoenko.
Jaz do tridesetega nebom imel odplačanegega niti pol tako velikega stanovanja in novega megana pa sploh ne ob tem.
Da ne pozabim, k temu je pri fotru spadal 14dni letni in 7dni zimski dopust. Enostavno mi ne znese to če bi delal v slo,
Al stanovanje do 40tega ali pa avto in dopusti. Ali ali, vsetroje negre nikakor pri plači 850€ recimo.

Najbolj obdavčena država na svetu, z vrjeno najdražjimi policijskimi kaznimi, in ti jo imaš rad? Pri današnji politiki vodenja države?

Uživaj. Jaz nisem.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Dejansko mi za Slovenijo visi dol.Rad imam svoje otroke. Pred časom sem se precej sprl z zznancem, ko sem mu rekel, da mi je osebno vseeno kateri jezik bi govoril. Dejansko bi mi bilo veliko bolj praktično, da bi vsi ljudje govorili recimo angleško! Prepričan sem, da bi bilo manj vojn, boljše razumevanje različnosti, delovna mesta itd... Slučajno živim v SLO in thats it! Drugače pa sem nad samo Slovenijo in to kar se dogaja tukaj zelo razočaran!

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako lahko imaš rad državo, ki ti nemore nudit povprečno solidno plačanega dela, da si do tridesetega leta kupiš 50m2 stanovanje in

Foter je štartal kot navaden uradnik in je pri tridesetih imel odplačano 85m2 stanovanje in novo stoenko.
Jaz do tridesetega nebom imel odplačanegega niti pol tako velikega stanovanja in novega megana pa sploh ne ob tem.
Da ne pozabim, k temu je pri fotru spadal 14dni letni in 7dni zimski dopust. Enostavno mi ne znese to če bi delal v slo,
Al stanovanje do 40tega ali pa avto in dopusti. Ali ali, vsetroje negre nikakor pri plači 850€ recimo.

Najbolj obdavčena država na svetu, z vrjeno najdražjimi policijskimi kaznimi, in ti jo imaš rad? Pri današnji politiki vodenja države?

Uživaj. Jaz nisem.

Kle se pa popolnoma strinjam s tabo!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Uživaj. Jaz nisem.

Tvoj fotr je živel v boljšem sistemu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Moj foter vedno pravi, da če bi vedel kako bo zajebano za nas mlade prit do solidne nepremičnine, bi vse delal na tem
da bi takrat kupil še kako garsonjero, ki bi se z najemnino že davno pokrila čez kredit. Ampak takrat je blo do stanovanja
prit p*čkin dim, firma mu je uredila njihovo stanovanje na najemnino, po petih letih mu je ponudla odkup in od vrednosti odbila
celo najemnine, stari je počil na stanovanje kredit in ga v 5ih letih odplačal. In razmišljanje ob tej praksi pridobivanja, je stagniralo
do tega, da bo tako ali tako vedno tako, tam od 75-85tega je status rastel in vedno več si je lahko privoščil, nato pa je počil balonček
in po shemi kuhane žabe smo prilezli do danes, ko me bo delno dokapitaliziral za polog za stanovanje na leasing. Fino.
K sreči sem po nekaj premislekih splinil z države, foter pa me na meji čaka z prakarjem, če se odločim vrnit, ker me bo prisekal okol
kepe da bom pristal v naslednjem tednu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Uživaj. Jaz nisem.

Tvoj fotr je živel v boljšem sistemu.

Seveda je danes xy stvari boljše porihtanih in takrat velike težave so danes minimalne, ampak v goli osnovi, stanovanje, mali avto in poln hladilnik ob plačanih položnicah je takrat blo nekaj samoumevnega, danes je to redkost. (pri poštenem delu)

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.731
3.965
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako lahko imaš rad državo, ki ti nemore nudit povprečno solidno plačanega dela, da si do tridesetega leta kupiš 50m2 stanovanje in nov avto srednjega razreda?
Najbolj obdavčena država na svetu,
Kje pa lahko kupis to do 35?
V neki temi je lestvica obdavcitve plac. Nismo najslabsi. Madzari nas krepko vodijo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Jst pa ne , ne vem zakaj , al nisn bil tolk sposobn ,al zato ker nisem bil v partiji?
evil.gif

Je pa malo čudno ,glede na to smo bili kao vsi enaki in enakopravni
hysterical-1.gif

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Ne bom rekel, da se motiš (v vsem) Malcolm ampak visoke kazni na cesti nekako niso problem, če voziš po pameti (vsaj po večini omejitev, ki so postavljene po pameti). Glede obdavčitve pa ravno zdaj kroži blog, da so Madžari menda še na slabšem...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Samo da nismo najslabši. Pa če smo predzadnji pa so hrvati za nami bo vse dobr. yeah...

Kliknil sem da - ampak sem takrat imel v mislih pokrajno ki se imenuje Slovenija. Ostalo nisem upošteval.

Strinjam se pa z malkomom, dodal bi pa še omejeno miselnost našega naroda.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Kliknil sem da - ampak sem takrat imel v mislih pokrajno ki se imenuje Slovenija.
Ta definicija manjka v anketi , ja , Slovenija brez roparske drhali ,ki jo je okupirala , pol bi pa js tud lahko glasoval.

jurckopankar

Zelenc'
17. dec 2011
18
0
1
ja volim svoju sloveniju jer nista ne radim i zivim ko bubreg u loju al jos vise volim bosnu i svoju kucu trokatnicu