Imam težave pri nalaganju City Navigator Europe NT

WooF

Zelenc'
20. maj 2008
2
0
1
Ko sem želel naložiti City Navigator 2008 sem naletel na težave katere ne znam rešit in vas prosim za pomoč.
Ko sem prvo rundo nalagal se je pri delanju karte za gps ustavilo nalaganje pri 4% in mi javilo za da je bila posodobitev neuspešna. Mislil sem, da zaradi tega, ker mu je zmanjkalo prostora, zato sem kupil kartico 2Giga rama in poizkusil ponovno. Tokrat me je vprašal katere dele evrope si želim posodobit, ker je prepoznal, da je nekaj novega že nameščeno. Jaz pa si želim imeti kompletni update, ker kot voznik kamiona vozim po celi evropi in rabim vse. Potem sem vseeno doloæil eno od možnih kombinacij
frown-1.gif
in tako kot v prvem poizkusu v isti fazi neuspešno. Sprašujem se če je problem ker im gor tudi adriaroute.
Prosim za nasvet, ker sm že kr mal sit teh problemov ker nism glih kakšen računalničar.HVALA
sprasujem se.gif

WooF

Zelenc'
20. maj 2008
2
0
1
Danes sem poklical na Geoset d.o.o. in temu primeru pravijo spodletela nadgradnja in ,da moram poslati svoj garmin k njim na servis kjer bodo to brezplačno popravili.
uf-1.gif

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Ko sem drugič (prvi update iz DVD je šel BP v cca 3 urah) delal update CN NT 2008 mi je ravno tako zbluzil. Moral sem fizično brisati img cca. 1,4GB na garminu potem mi je pa naredil. Lahko da je problem, da procedura s SD kartico ne štima.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Priklopi napravo in v explorerju ročno izbriši gmapsupp.img.
Nato še enkrat začni z updateanjem pa mora iti.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Zanimivo. Meni se je tudi zgodilo, da je med nalaganjem evropske karte riknil in nisem več mogel gor naložiti ponovno. Na Geosetu so mi rekli naj pobrišem datoteko gmapprom in da bo šlo. Vendar sedaj več ni dovolj prostora na internem pomnilniku. Tudi, ko pobrišem vse karte na njem ni več prostora kot 900MB. Pobrisal sem tudi vse ne nujno potrebne file, kot so jeziki, slike itd. pa še vedno ni dovolj prostora. Gre za Nüvi250. Evropsko karto lahko sedaj naložim samo še na SD kartico. Kaj bi to lahko bilo.

Nazadnje urejeno:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
To bo napaka v datotečnem sistemu.
Poskusi ga priklopiti na PC.
Potem v raziskovalcu desni klik na napravo
lastnosti / orodja / preveri za napake (po spominu)

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ne ker sem že neštetokrat nalagal pa je vedno šlo. Občutek imam, da je edina rešitev formatiranje. Sicer imam backup ampak ne vem, če mi bo potem računalmik zaznal Garmina.
13.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Zanima me glede nato, da imam narejen backup in bi dal disk nüvi formatirat ali mi bo računalnik po formatiranju zaznal garmina ali ne, da bi lahko naredil backup.
confused-1.gif

vuzenica

Zelenc'
21. maj 2008
7
0
1
Sam sem zbrisl karto ki je bila naložena ,potem so mi na geosetu naložili ponovno,vendar nimam slovenije gor in mi ne prikazuje omejitve hitrosti.Seveda imam še adrio sam ni to to.Tko da kaj naj nardim da bom mel komplet city navigation europo??

vuzenica

Zelenc'
21. maj 2008
7
0
1
sam jest sem jo že plačal,pa če jo izbrišeš in nimaš priloženga cd-ja a ni pol bolš pirat bit k uni luzerji so že prodali tako da se mormo pirate it