Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mesečno imam cca 1 soboto in 2 petka fraj, delam 4/2 v sluzbi, in 24/7 na razpolago še fotru ki me okoli
pošilja ko goloba pismonošo.
In ne me jebat, pusti me primiru, al me bereš al me ne bereš, ne me gnjavit vsaki tretji post.
Baje so geji bolj preprljivi in pogosteje iščejo random osebke.
Sej ne da bi melo s tabo kaj veze, ampak spomnil sem se.
da ti ne bo gej enkrat v lape vlomo ko te dobi vuni v mb.sma blizu doma....
sam pa se odloči če boš še bluzo, jaz samo pišem to kaj ti pišeš in ti dokazujem, da se včasih to ne klapa, kar pomeni da nakladaš....
Mirko zdaj pa poslusaj, pokazi mi FAQ točko, kjer ni dovoljeno nakladat. Malo chillaj z besedami mož.
Špaga v lapah se čuje dokaj neugodno. Da pokazem malo šibkosti; Nebi mi ravno pasala. Mi vrjames
da nebi vrnil udarca? Nebi niti slučajno. Niti žal ti nebi blo da si mi to naredo.
Lahko ti olajšam zadevo, nevem, a uletim kam, pa se zmenima na easy, pa mi naredi ta abčagi med zobe.
Zdaj pa poslusaj stran, ki se meni zdi bedasta;
Ok, preko PM naredima miting, jaz prnesem svojo zavaljeno rit na žaljeno lokacijo. In se vozim.
Zazvoni mi telefon; (kolega kliče) "Halo malkome, uleti na kavo" "nemorem" "zakaj ne?"
"zdaj se peljem do modela ki bo nokavtiral mojo brezvezno vizažo"
"Zakaj bi ti pa to naredil?"
"Ker sma se skregala na foromu"
"Pa kaj sta vi2 normalna?"
"Očitno nisma"
"Kaj si mu pa rekel"
"Nekaj v zvezi, da si pedri zmišljujejo oz. podobno"
"Torej si mu rekel da je [censored]?"
"Ne, sem pa rekel da pedri delajo podobno"
"Zdaj nevem al sem jaz nor, al vidva, ampak en tu more v norišnico, al ti, al on, al pa jaz, ki vaju ne razumem"
Vidis kaj mislim? Popolna bedarija.
Glej problemom se izmikam, ker jih ze mam dovol.
Razmisli...